Knispel
80+ Bronze
İşte ikiside birbirinden komik.gamebooster ile aceri kıyaslaman bile komik
İşte ikiside birbirinden komik.gamebooster ile aceri kıyaslaman bile komik
Bu kanıya vardığın test sonuçlarını iletir misin merak ettim.gamebooster ile aceri kıyaslaman bile komik
Mprt açınca inverse ghosting oluyor sanırım gözlerim acıyorBu CW'li, %75 DCI-P3 gamutlu model değil mi? Dün Abdullah Hoca'nın incelediği Gamepower hala 3.5K ise bunun yerine tercih edilir.
4K+ bütçede ise Legion R25i, 24G4X falan bakılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
-
Bu arada cızırtı sadece 0.5ms modunda (MPRT) mevcutsa önemli değil çünkü o modu hiçbir zaman açmamalısınız.
24g4x panelini ögrenmeden almam HKC falan çıkar diye korkuyorumBu CW'li, %75 DCI-P3 gamutlu model değil mi? Dün Abdullah Hoca'nın incelediği Gamepower hala 3.5K ise bunun yerine tercih edilir.
-
Bu arada cızırtı sadece 0.5ms modunda (MPRT) mevcutsa önemli değil çünkü o modu hiçbir zaman açmamalısınız.
Bilmediğim için soruyorum neden MPRT açılmamalı?Bu CW'li, %75 DCI-P3 gamutlu model değil mi? Dün Abdullah Hoca'nın incelediği Gamepower hala 3.5K ise bunun yerine tercih edilir.
-
Coil Whine yapması gibi değil direkt Coil Whine zaten fakat ses duyamayacağın kadar çok az. Kulaklık da kullanıyoruz zaten.Ses çıkartıyor çalışırken, ekran kartının coil whining yapması gibi.
Aga çok sarı ne demek bu lafı nereden duydunbu monitörün ekranı çok sarı diye duymuştum ve yazılan parlaklığı yokmuş
Aga çok sarı ne demek bu lafı nereden duydun
Bende böyle değil. Bunu diyen yanlış renk ayarı yapmış olabilir.
bunu örnek olması için attım yanına beyaz ekran gelmeden sarılıgını çok monitör görmediyseniz anlayamazsınız pekBende böyle değil. Bunu diyen yanlış renk ayarı yapmış olabilir.
Açıkçası çok vasat monitörler kullandım, bunun renk kalitesi onlara göre çok çok iyi. Yani çok zenginsindir gider 50 binlik monitör olursun onları da bunla kıyaslayamazsın. Her zaman daha iyisi vardır elbette. Yine de yorumlara göre bu bütçeler için renk kalitesi gayet iyi.bunu örnek olması için attım yanına beyaz ekran gelmeden sarılıgını çok monitör görmediyseniz anlayamazsınız pek
çok güzel renkleri falan muhteşem var bende o monitörden öylesıne almıstımbunu 3300e almıştım ama lenovoya göre nasıldır bilemedim: