- Konu Sahibi Konu Sahibi
amazon bu 30 gun ıcınde sebepsiz ıade yapabilirsin , gelip kapından alıyorlasıkıntı çıkarsa değişiklik yapabiliyoz mu bilginiz var mı?
amazon bu 30 gun ıcınde sebepsiz ıade yapabilirsin , gelip kapından alıyorlasıkıntı çıkarsa değişiklik yapabiliyoz mu bilginiz var mı?
aynısı bende var yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum çok memnunum fakat tek sorunu arka panelden cızırtı sesi gelmesi beni rahatsız etmiyor fakat başka forumlarda aynı sesten rahatsızlık duyanlar var bu ses 165 hz moduna aldığınızda dahada çok çıkıyor 60 hz aldığınızda ses gelmiyor 0.5ms mprt açtığımda ise ses dayanılmaz bir boyuta çıkıyor fakat o modu kullanmadığım için sorun yok ben hepsiburadadan almıştım ben aldığımda amazonda satılmıyordu satılsa ordan alırdım belki iade edebilirdim ama yeni gelecek üründede aynı sorun veya ölü pixel filan olabilirdi neyseki benim üründe ölü pixel ghosting ışık sızması filan yok ama bu fiyata bence piyasada daha iyisi yokAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar monitörü amazondan sipariş ettim ertesi gün geldi , sorusu olan varsa cevaplayabilirim
kendı kendıne 60 hz e alıyo nedenaynısı bende var yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum çok memnunum fakat tek sorunu arka panelden cızırtı sesi gelmesi beni rahatsız etmiyor fakat başka forumlarda aynı sesten rahatsızlık duyanlar var bu ses 165 hz moduna aldığınızda dahada çok çıkıyor 60 hz aldığınızda ses gelmiyor 0.5ms mprt açtığımda ise ses dayanılmaz bir boyuta çıkıyor fakat o modu kullanmadığım için sorun yok ben hepsiburadadan almıştım ben aldığımda amazonda satılmıyordu satılsa ordan alırdım belki iade edebilirdim ama yeni gelecek üründede aynı sorun veya ölü pixel filan olabilirdi neyseki benim üründe ölü pixel ghosting ışık sızması filan yok ama bu fiyata bence piyasada daha iyisi yok
Bu bahsedilen ses nasıl bir ses ya, çok aşırı rahatsız edecek düzeyde mi acaba?aynısı bende var yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum çok memnunum fakat tek sorunu arka panelden cızırtı sesi gelmesi beni rahatsız etmiyor fakat başka forumlarda aynı sesten rahatsızlık duyanlar var bu ses 165 hz moduna aldığınızda dahada çok çıkıyor 60 hz aldığınızda ses gelmiyor 0.5ms mprt açtığımda ise ses dayanılmaz bir boyuta çıkıyor fakat o modu kullanmadığım için sorun yok ben hepsiburadadan almıştım ben aldığımda amazonda satılmıyordu satılsa ordan alırdım belki iade edebilirdim ama yeni gelecek üründede aynı sorun veya ölü pixel filan olabilirdi neyseki benim üründe ölü pixel ghosting ışık sızması filan yok ama bu fiyata bence piyasada daha iyisi yok
evet ekran parlaklığı düşüyor mprt açınca mprt açmadığımızda geçikme 5 sn olmuyor monitörün ayarlarında over drive diye bir ayar var orda level1 level 2 böyle 5 seviyeye kadar ayar var burdan level 1 seçtiğinizde geçikme 1 ms oluyor Ek olarak 165 hz e kadar g sync desteği varen önemli olayını test ettiniz mi? monitörün vaat ettiği gecikme değerine yani max mprt yapınca ekran parlaklığı çok düşüyor mu ? bildiğiniz gibi mprt açmadığınız takdirde ekran gecimeniz 5 ms oluyor.
ilk başlarda beni rahatsız ediyordu fakat sonradan alıştım zaten kulaklık takılıyken hiçbir şekilde duyulmuyorBu bahsedilen ses nasıl bir ses ya, çok aşırı rahatsız edecek düzeyde mi acaba?
yok almaz nereden yapıyorsunuz ayarları uygulamasından da yapsanız almıyor monitörden de yapsanız almıyor bende yani hangi hz e alırsam onda kalıyor kastettiğiniz oyuna girdiğinde olan hz değişmesi ise oyunun ayarlarından 60hz kaydedilmiş olabilir o zaman 60 a çekerkendı kendıne 60 hz e alıyo neden
Overdrive ile ms'in alakası yok ki ?evet ekran parlaklığı düşüyor mprt açınca mprt açmadığımızda geçikme 5 sn olmuyor monitörün ayarlarında over drive diye bir ayar var orda level1 level 2 böyle 5 seviyeye kadar ayar var burdan level 1 seçtiğinizde geçikme 1 ms oluyor Ek olarak 165 hz e kadar g sync desteği var
mprt yı secemıyorum nedenen önemli olayını test ettiniz mi? monitörün vaat ettiği gecikme değerine yani max mprt yapınca ekran parlaklığı çok düşüyor mu ? bildiğiniz gibi mprt açmadığınız takdirde ekran gecimeniz 5 ms oluyor.
Benim araştırmam ve bu monitörün yabancı inceleme videolarındada verilen bilgi bu yönde overdrive level 1 seçtiğinizde gecikme 1ms oluyor bizzat kendimde valorantta test ettim ekran gecikme suresi 1ms oluyorOverdrive ile ms'in alakası yok ki ?