hocam 0.5 ms moduna alınca cızırtı gelıyor , asus 3500 olsaydı onu alırdım , 30 gun ıade surem var , asus duserse bunu ıade edıp asusu alıcamMerhaba hocam bütün yazıları okuyamadım genel olarak memnun musunuz sorun var mı birde kendisinde crosshair mevcut mu
yanı almaya degmez cunkı 0.5 ı kullanamıyorsun ,Merhaba hocam bütün yazıları okuyamadım genel olarak memnun musunuz sorun var mı birde kendisinde crosshair mevcut mu
Asus Pivot özelliği varmı hocam link alabilir miyimhocam 0.5 ms moduna alınca cızırtı gelıyor , asus 3500 olsaydı onu alırdım , 30 gun ıade surem var , asus duserse bunu ıade edıp asusu alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanı almaya degmez cunkı 0.5 ı kullanamıyorsun ,
pivot u yok , bunda da pivot yok sadece yukarı asagı öne alt a eğiliyoAsus Pivot özelliği varmı hocam link alabilir miyim
Monitör içeriğinde pc ye bağlamak için gereken her şey varmı hocam ilk defa alıcam da dışarıdan almak gereken kablo var mı merak ettimpivot u yok , bunda da pivot yok sadece yukarı asagı öne alt a eğiliyo
hocam hıcbırseye gerek yok , asus u onerırım ama bendew buınu ıade edıcemMonitör içeriğinde pc ye bağlamak için gereken her şey varmı hocam ilk defa alıcam da dışarıdan almak gereken kablo var mı merak ettim
Bende Asus ile bunun arasında kaldım lakin Asus da yukarı aşağı değilde sadece öne yukarı bakıyor çoğu kişi o muhabbetten muzdarip acaba kendimiz stand alıp takmak ne kadara patlar
Link atarmısınız veya adını hocam bakimhocam hıcbırseye gerek yok , asus u onerırım ama bendew buınu ıade edıcem
asus vg249q1a suan 4100 tl 3500e duserse alırımLink atarmısınız veya adını hocam bakim
Bende bu daha iyi pivot var üstüne https://www.amazon.com.tr/Asus-Gamı...31&s=computers&sprefix=monitör,aps,233&sr=1-6asus vg249q1a suan 4100 TL 3500e duserse alırım
lenovo nun kendi sitesinden buldum benim dediğim gibiymiş 5ms (kapalı) olarak gösteriyor 1 ms ise level 1 diyorMPRT açınca oluyor zaten orası ayrı konu. Ben OverDrive ayarı için konuştum.
lenovonun verdiği bilgiye göre level 1 e ayarlarsan 1Ms oluyorbende o sekıdle kullanmam ama benım merak ettıgım suan kac ms bılgısayar , level 1 e aldım
Öyle ayarladım o zaman, doğrudur inşallah. Tam ölçebilecek bir uygulama olsa keşke.lenovo nun kendi sitesinden buldum benim dediğim gibiymiş 5ms (kapalı) olarak gösteriyor 1 ms ise level 1 diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
lenovonun verdiği bilgiye göre level 1 e ayarlarsan 1Ms oluyor
hocam ben level 1 e ve 165hz aldığımda ghosting ufo testte uzaylı çok blurlu gözüküyor fakat 0.5 ms mprt aldığımda geçişi çok net ve pürüssüz uzaylının detaylarını çok rahat görebiliyorum sanırım bu monitörde mprt açmadığınız sürece bulanık gösterecek acaba asusun modellerinde aynı testi yapsak nasıl gözükür şuan asus almadığıma pişman oldum gibiyim ben alırken asusun vg249q1a modeliyle aynı fiyattaydıÖyle ayarladım o zaman, doğrudur inşallah. Tam ölçebilecek bir uygulama olsa keşke.