Lenovo Gaming Laptop Fiyatları & Çeşitleri - Teknosa
Lenovo Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Lenovo oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!

çok iyi olmasada iş görür.
iş görmez.![]()
Lenovo Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Lenovo oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!www.teknosa.com
İş görmez![]()
Lenovo Gaming laptop fiyatlarıyla oyun dünyasına güçlü bir adım atın! Son teknoloji Lenovo oyuncu bilgisayarı modelleri Teknosa'da!www.teknosa.com
hocam zaten 1650 orta halli bir kart bu dizüstü olunca gt730'a denk birşeye geliyor bunu alacagına gider masaüstü canavar bilgisayar toplarsınBu fiyata 3050 olsa kaçırılmaz derdiniz anlamıyorum bizim milleti bu fiyatlara temiz laptopmu var.En azından beğenmezsen iade edersin.
adam laptop atıyo sen masaüstü dizerim diyosun dizersin bende dizerim anlamıyorum bu kafayıhocam zaten 1650 orta halli bir kart bu dizüstü olunca gt730'a denk birşeye geliyor bunu alacagına gider masaüstü canavar bilgisayar toplarsın
başlıga bakarsan gaming adı altında bununla roblox oynar alacak kişi o halde veya 5 daha atar https://www.akakce.com/laptop-noteb...ilgisayar-nh-qbaey-005-fiyati,1920217141.html alıradam laptop atıyo sen masaüstü dizerim diyosun dizersin bende dizerim anlamıyorum bu kafayı
roblox abart 4gb 10 senelik pc de bile roblox açarsın fiyatına göre bugünü düşünürsek alabilinicek bir laptop parası olmayabilir bütçesi max 16 olabilir ama niye 5 daha atıp 3050 alsın adamın parası yoktur ne bu eleştiri yani anca robloc oynarbaşlıga bakarsan gaming adı altında bununla roblox oynar alacak kişi o halde veya 5 daha atar https://www.akakce.com/laptop-noteb...ilgisayar-nh-qbaey-005-fiyati,1920217141.html alır
parası olmayıp oyun oynayacak eleman sence dizüstü mü alır? biraz akıl mantık yahuroblox abart 4gb 10 senelik pc de bile roblox açarsın fiyatına göre bugünü düşünürsek alabilinicek bir laptop parası olmayabilir bütçesi max 16 olabilir ama niye 5 daha atıp 3050 alsın adamın parası yoktur ne bu eleştiri yani anca robloc oynar
Öğrencidir üni gidiyordur ailesi ona izin vermiştir pek çok nedeni olabilir laptop almak için?parası olmayıp oyun oynayacak eleman sence dizüstü mü alır? biraz akıl mantık yahu