- Reaksiyon skoru
- 5,717
KARNE500 kodunu kullanın. Hem tablet şeklinde katlanılabiliyor hemde işlemcisi oldukça başarılı. Yeni nesil Radeon 760M dahili grafik birimi bulunuyor. Ayrıca kalem bulunuyor.
ayni modelin farklı islemcilisi var memnunum kalemiyle gelmişti işe yarıyorKARNE500 kodunu kullanın. Hem tablet şeklinde katlanılabiliyor hemde işlemcisi oldukça başarılı. Yeni nesil Radeon 760M dahili grafik birimi bulunuyor.
Hızlı kullanım için ele daha yakın olması daha iyi bence ama görünüş olarak güzel durmuyor yeriŞu trackpad leri neden ortalamıyorlar da hep sola doğru yanaştırıyolar anlamış değilim. Laptop alma planım var ama sırf görüntüsünden dolayı almak istemiyorum bunları macbook almayı düşünüyorum trackpad inden dolayı.
Hangi uygulamalar kullanılacak?BIlgisayar mühendisliği okuyacak biri için nasıl olur? Hızlı cevap verirseniz sevinirim dostlar stok bitiyor sanırım
Hocam tam bilgim yok maalesef daha gitmedim üniversiteyeHangi uygulamalar kullanılacak?
Ben daha 1.sınıf bilgisayar mühendisiyim hocam bu bilgisayar size oyun oynamayacaksanız fazlasıyla yetecektir merak etmeyin.Hocam tam bilgim yok maalesef daha gitmedim üniversiteye
Oyun oynamayacağım hocam laptoptanBen daha 1.sınıf bilgisayar mühendisiyim hocam bu bilgisayar size oyun oynamayacaksanız fazlasıyla yetecektir merak etmeyin.
Konudaki bilgisayar bu bilgisayara dahili grafik birimi olarak fark atıyor, işlemci olarakta biraz daha iyi.Oyun oynamayacağım hocam laptoptan
Aslında şöyle bir şey düşünüyordum ama konudaki ürün çok daha iyiyse bütçeyi esnetebilirim![]()
Lenovo IdeaPad Slim 3 83K2001FTR Notebook
Lenovo IdeaPad Slim 3 83K2001FTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Fiyat farkına değecek bir fark var mı? Ve bu ürünün katlanmaz hali ve birebir aynısı (sanırım) 23K. O daha mantıklı geldi. Katlanır olması benim için bir artı değil eksi de değilKonudaki bilgisayar bu bilgisayara dahili grafik birimi olarak fark atıyor, işlemci olarakta biraz daha iyi.
Ekran kartsız laptoplar hakkında çokta bilgim yok hocam maalesef kusuruma bakmayın ama oyun oynamaycaksaniz bu tür laptoplar sizi fazlasiyla tatmin eder.Oyun oynamayacağım hocam laptoptan
Aslında şöyle bir şey düşünüyordum ama konudaki ürün çok daha iyiyse bütçeyi esnetebilirim![]()
Lenovo IdeaPad Slim 3 83K2001FTR Notebook
Lenovo IdeaPad Slim 3 83K2001FTR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com