- Bütçe
- 13000
Bu laptopu almak istiyorum.Üniversite hayatı boyunca(4 yıl) beni götürür mü ? Yazılım ile uğraşacağım.Bir de kullanan bir arkadaş varsa oyun oynamıyorken pil 4 saat götürür mü ve fan sesi yüksek mi (inş değildir
Şimdiden teşekkürler
Hocam cihaz güzel 4 sene de götürür. Parlaklıktan kısarak 4 saati zorlayabilir. Fan açmama ayarı var. Ama en önemli konu bu cihaz asla 11.5k etmez ben 8.3e aldım bu fiyat bandında çok ama çok daha iyi cihazlar var.
Bu laptopu almak istiyorum.Üniversite hayatı boyunca(4 yıl) beni götürür mü ? Yazılım ile uğraşacağım.Bir de kullanan bir arkadaş varsa oyun oynamıyorken pil 4 saat götürür mü ve fan sesi yüksek mi (inş değildir)
Şimdiden teşekkürler
Öneriniz varsa alabilirim hocam.Max 13-14 k bütçem var.Şu nasıl mesela ? :Hocam cihaz güzel 4 sene de götürür. Parlaklıktan kısarak 4 saati zorlayabilir. Fan açmama ayarı var. Ama en önemli konu bu cihaz asla 11.5k etmez ben 8.3e aldım bu fiyat bandında çok ama çok daha iyi cihazlar var.
11k dediğiniz için şu 2 laptopu buldum:Öneriniz varsa alabilirim hocam.Max 13-14 k bütçem var.Şu nasıl mesela ? :
Bu legion güzel bende satıp bundan alamyı düşünüyordum şu ikisinide buldum ancak bu bütçede çok seçenek var ve sık sık indirime giren güzel cihazlar oluyor daha ayrıntılıyyarın bakarım şuan müsait değilim pekÖneriniz varsa alabilirim hocam.Max 13-14 k bütçem var.Şu nasıl mesela ? :