Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8
- İsim
- Güralp Türkay Yıldız
Dediğim gibi normalde ben valorant oynarken 200 fps e yakın fps değerleri alıyordum (140a sabitledim) ama son 1 haftadır valorantda maksimum 30 fps pubg de 10 fps alıyorum ve her iki oyunda da seslerde bozulma yaşıyorum sadece oyunun fpsi düşmüyor anlık görüntüleri de düzgün göstermediği oluyor valorantta en son denediğimde maçın başı iyiydi sonra geri 30 a düştü maç bitmek üzereyken geri düzeldi hatta fps başlamadan hemen önce sanki internetim gitmiş gibi geri harita ekranına attı pubg de bu gün denediğimde oyun menüsünde fps değerleri normal maç bulduğunda attığı lobide fps 60 a kadar düştü sonra uçak kalkmaya başladığı anda 1 ile 10 arasında gidip gelmeye başladı fps. Sonra oyun kendi kendine kapandı geri açıp oynamayı denedim bu sefer uçaktan atlayıp iniş yapabildim ama farkettim kki oyuna verdiğim komutlar (ateş etme ya da hareket etme gibi) çok geç gitmeye başladı sağa çeviriyorum ateş ediyorum ileri gidiyorum ama bunlar normalde düzgün çalışan bir bilgisayardaki 10 fps gibi değil atıyorum valorantta fpsi 10 a sabitlediğinde ne ses kayması yaşıyorrum ne de hareket gecikmesi sadece anlık kare çok düşük oluyor ama bu yaşadığım fps düşüklüğünde her iki oyunda da yüksek derecede hareket gecikmesi yaşıyorum
Yardım ederseniz çok sevinirim .
Yardım ederseniz çok sevinirim .