Abdurrahman Avf
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
tabii ki lenovo dostum
CW sorunu acerda da var sırf o berbat servisi ve elemanları yüzünden ben olsam almazdım 2 kez servise gitti hala aynı sorunlar devam ediyor model kaynaklı evet ama bir kere gider yapıldı denir hiç kapak dahi açılmamış. Format at geç kafası.İdeapad'de Coil Whine sorunu var ayrıca Acer'in soğutması çok çok daha iyi.
Attım hocam aynı linki 2 gün önce arkadaşım r7 5800h işlemcilisini aldı mükemmel diyor beğendi falan tabi 2 günlük cihaz daha deneyim yok deneyimleyen adamdan almalı tavsiyeyi.
Yukarı da attım o ideapadi al geç. Acerla uğraşma. Malzeme kalitesi desen tırnak değse iz bırakıyor. Servis desen ayrı bir bela koca istanbul da ne hikmetse bir tane servis koymuşlar. 5 Aylık acer dökülüyor bildiğin.bilgisayarı adamlar 4 5 ay önce 6.5k cıvarına almışlar şimdi 8.3k olmuş vay be freedos mu geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
istemsizce kafam hala idepade gidiyor çok yorum gördüm baya beğenen var
4800h dır o mediamarkta var inceleyebilir desem korona olmuş 62bin dokunmak vb olmaz ama uzaktan görme şansım oldu . 17 inç laptop kullanan ben olarak baya küçük gözüktü gözümeCW sorunu acerda da var sırf o berbat servisi ve elemanları yüzünden ben olsam almazdım 2 kez servise gitti hala aynı sorunlar devam ediyor model kaynaklı evet ama bir kere gider yapıldı denir hiç kapak dahi açılmamış. Format at geç kafası.
Attım hocam aynı linki 2 gün önce arkadaşım r7 5800h işlemcilisini aldı mükemmel diyor beğendi falan tabi 2 günlük cihaz daha deneyim yok deneyimleyen adamdan almalı tavsiyeyi.
Pardon hocam 4800h'mış bana 2 resim attı resimde bile benim acerdan iyidir o kesin.4800h dır o mediamarkta var inceleyebilir desem korona olmuş 62bin dokunmak vb olmaz ama uzaktan görme şansım oldu . 17 inç laptop kullanan ben olarak baya küçük gözüktü gözüme
Benim laptop model kaynaklı sanırsam boşta en düşük 60 80 arası oyuna girince 105 oldu bir kere gerisi 95-100 arası ful droplu. Ets 2 60fps zor alıyor.ısıınma vs yapıyor mu nasıl
RAM sanırım 16 GB a kadar yükseltiliyor bu bir dezavantaj değil mi acerda 32 ye kadar Yükseltiliyormuş kafam çok karıştı açıkçasıtabii ki lenovo dostum
Ram çoğaltması bence çok önemli bir eksi değil ayrıca 16GB Ram hem günümüz hem de uzun vade de gayet yeterli olacaktırRAM sanırım 16 GB a kadar yükseltiliyor bu bir dezavantaj değil mi acerda 32 ye kadar Yükseltiliyormuş kafam çok karıştı açıkçası
CW sorunu acerda da var sırf o berbat servisi ve elemanları yüzünden ben olsam almazdım 2 kez servise gitti hala aynı sorunlar devam ediyor model kaynaklı evet ama bir kere gider yapıldı denir hiç kapak dahi açılmamış. Format at geç kafası.
Yukarı da attım o ideapadi al geç. Acerla uğraşma. Malzeme kalitesi desen tırnak değse iz bırakıyor. Servis desen ayrı bir bela koca istanbul da ne hikmetse bir tane servis koymuşlar. 5 Aylık acer dökülüyor bildiğin.
acer 5 nitro indirime girmiş 8k attığım idepad ile aynı ama şayet cw sorunu yaşayıp servis ile iletişime geçip takmazlarsa diye düşünüyorum kafam karışıkRam çoğaltması bence çok önemli bir eksi değil ayrıca 16GB Ram hem günümüz hem de uzun vade de gayet yeterli olacaktır
Servisleri bilmiyorum daha hiç deneyimlemedim eğer anlattığın gibi ise gerçekten berbatmış.
Arkadaşın hakkında doğru söylüyorsun fakat bence Acer gayet iyi (Eski modeller için) fakat yenisini bilmiyorum belki kötüdür, benim iki yıllık Acer Nitro 5 deneyimim var, açıkçası benimkisi (kullanıcı hatası dan başka) hiçbir sorun yaratmadı hala taş gibi kullanıyorum.
Bence de İdeapad'i alabilir fakat Acer de o kadar kötü değil, Malzeme kalitesi olarak gerçekten çok iyi değil fakat tırnak deyse biraz abartılı olmuş servis bulma açısından benim bir sorunum olmamıştı fakat vermemiştim gerçekten çok para istiyorlar, ayrıca senin cihaz sorunlu olabilir dediğim gibi 2 yıllık laptop hala şikayetim yok.
Hocam sizde amd modeli var ondandır. Isınma olarak bilgisayar hava alamıyor. Malzeme kalitesi evet bi nebze abartılı söylemişim fakat 10 saniye üstünde tut hemen leke yapıyor. Servis konusunda 3.e servise gidecek adam bana hala kullanıcı hatası gelin inceleyelim diyor. 2 kez gitti naptılar stres testi format bitti. Stres testini de güç tasarrufu modunda yapmışlar bilgisayar zaten güç tasarrufunda ısınmıyor. Bunu belirtmeme rağmen aynı oyuncak değil ki bu. Kargoculara güvenmediğim için kendim götürdüm. Yaklaşık 5 vesayet oyuncak değil bu herşeyi hafife alıyolar. Adama böyle sorunlarım var diyorum bana diyor ki adam gibi kullanırsan bir şey olmaz tabi canım ben her oyuna girdiğimde tavana fırlatıyorumbilgisayarı ondan ısınıyor. En son gidicem oraya gözlerinin önünde yakıcam onu istiyolar.Ram çoğaltması bence çok önemli bir eksi değil ayrıca 16GB Ram hem günümüz hem de uzun vade de gayet yeterli olacaktır
Servisleri bilmiyorum daha iç deneyimlemedim eğer anlattığın gibi ise gerçekten berbatmış.
Arkadaşın hakkında doğru söylüyorsun fakat bence Acer gayet iyi (Eski modeller için) fakat yenisini bilmiyorum belki kötüdür, benim iki yıllık Acer Nitro 5 deneyimim var, açıkçası benimkisi (kullanıcı hatası dan başka) hiçbir sorun yaratmadı hala taş gibi kullanıyorum.
Bence de İdeapad'i alabilir fakat Acer de o kadar kötü değil, Malzeme kalitesi olarak gerçekten çok iyi değil fakat tırnak deyse biraz abartılı olmuş servis bulma açısından benim bir sorunum olmamıştı fakat vermemiştim gerçekten çok para istiyorlar, ayrıca senin mdel sorunlu olabilir dediğim gibi 2 yıllık laptop hala şikayetim yok.
hocam bu fiyat bandında zaten premium bir malzeme kalitesi sunamazlar tek taraflı yönlendirmişsin arkadaşı acer sana göre kötüdür başkasına göre iyidir servis konusunda bence başka servis görmemişsin hp de 40 günde gelen servis acerde 8 günde geliyorCW sorunu acerda da var sırf o berbat servisi ve elemanları yüzünden ben olsam almazdım 2 kez servise gitti hala aynı sorunlar devam ediyor model kaynaklı evet ama bir kere gider yapıldı denir hiç kapak dahi açılmamış. Format at geç kafası.
Yukarı da attım o ideapadi al geç. Acerla uğraşma. Malzeme kalitesi desen tırnak değse iz bırakıyor. Servis desen ayrı bir bela koca istanbul da ne hikmetse bir tane servis koymuşlar. 5 Aylık acer dökülüyor bildiğin.
Hocam yukarı link attım lenovonun eğer uğraşmak istemiyorsanız lenovo alın geçin. 5 aylık acer dökülüyor diyorum. Isınma hakkında konu açıyorum adam bana bilgisayarın içinden geçmişsin diyor. Ciddiyim almayın acer.acer 5 nitro indirime girmiş 8k attığım idepad ile aynı ama şayet cw sorunu yaşayıp servis ile iletişime geçip takmazlarsa diye düşünüyorum kafam karışık
yukarıda baya detaylı anlatmışsın teşekkür ederim laptopu kullanma amacım aslında yazılım program geliştirme vs için ama açıkcası idepad alacaktım az önce aynı fiyata düştüğünü görünce ister istemez bir heveslenme olduHocam yukarı link attım lenovonun eğer uğraşmak istemiyorsanız lenovo alın geçin. 5 aylık acer dökülüyor diyorum. Isınma hakkında konu açıyorum adam bana bilgisayarın içinden geçmişsin diyor. Ciddiyim almayın acer.
Hocam benimki de 7 günde halloldu dendi peki halloldu mu sizce? Hiç değişen bir şey yok ben bu servisin neresine iyi diyeyim. Neden mağdurum mesela bu kadar iyi servisleri var da. Servisin yaptığı ve benim gördüğüm tek şey stres testi format madem herşeyi yapıldı neden hala touchpadi 50 kez söylememe rağmen aynı neden gidip geliyor. Neden fps dropları var ben bunları söyledim inanmıyorsanız servis kağıtlarını atayım.hocam bu fiyat bandında zaten premium bir malzeme kalitesi sunamazlar tek taraflı yönlendirmişsin arkadaşı acer sana göre kötüdür başkasına göre iyidir servis konusunda bence başka servis görmemişsin hp de 40 günde gelen servis acerde 8 günde geliyor
Dostum senin hikayede çok acıklıymış valla, bu yazdıklarını okuyunca sinirlenmek el de değil hele gerçekten bu kadar sorumsuz firma olmaz olsun yani, tabi ki sende deneyimlerini söyleyeceksin ben sadece kendi deneyimlerimi söyledim. eğer böyleyse gerçekten uğraşılmaz kafanı ağrıtıcana ben ne yapacağım diye kara kara düşüneceğine almazsın daha iyi sen haklısın, biz bu sıralar küçük kardeşime laptop alacaktık ben senin tavsiyeni dinleyeceğim laptop seçerkenHocam sizde amd modeli var ondandır. Isınma olarak bilgisayar hava alamıyor. Malzeme kalitesi evet bi nebze abartılı söylemişim fakat 10 saniye üstünde tut hemen leke yapıyor. Servis konusunda 3.e servise gidecek adam bana hala kullanıcı hatası gelin inceleyelim diyor. 2 kez gitti naptılar stres testi format bitti. Stres testini de güç tasarrufu modunda yapmışlar bilgisayar zaten güç tasarrufunda ısınmıyor. Bunu belirtmeme rağmen aynı oyuncak değil ki bu. Kargoculara güvenmediğim için kendim götürdüm. Yaklaşık 5 vesayet oyuncak değil bu herşeyi hafife alıyolar. Adama böyle sorunlarım var diyorum bana diyor ki adam gibi kullanırsan bir şey olmaz tabi canım ben her oyuna girdiğimde tavana fırlatıyorumbilgisayarı ondan ısınıyor. En son gidicem oraya gözlerinin önünde yakıcam onu istiyolar.
Şimdi bu bilgisayara biz para veriyoruz. Bu bilgisayarı almak için anneme babama alın demedim . Zaten öyle çat diye deyince alacak gücüm de yok. 15 yaşındayım şu bilgisayarı alabilmek için 5 sene her yaz itler gibi çalıştım. Bak sonu hüsran hayalimdi bir gram hevesim kalmadı hayallerim yıkıldı. Sence ben bu durumda ne yapayım söyler misin? Firma her seferinde servise getirin diyor kaç kez getiricez kapısında mı yatıcaz biz napıcaz. Annem babam daha bilgisayar falan alamam ben diyor. Ben napayım? Benim yaşadıklarımı başkaları da yaşasın herkes bu bataklığa düşsün mü diyeyim. Alacak varsa ben yaşadıklarımı anlatırım önerimi söylerim geçerim.