Neler Yeni

Lenovo IdeaPad Gaming 3 mü Asus TUF FX706LI-HX200

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
1 Kişi yaşayınca herkes yaşayacak demedim model kaynaklı olduğunu da söyledim marka bu kadar iyiyse neden ben mağdurum ? Bu kadar iyi bir marka müşterisini memnun etsin o zaman. Ne yapayım diye sordum da size de sorayım ben mağdurluğumu gidermek için ne yapayım?
Acer'e durumunuzu anlatan bir mail atın ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçin, ücretsiz kargo ile ürünü alıp geri ücretsiz kargo ile yolluyorlar.

arustt

80+
Vatan bilgisayardan aldım. Vatan bilgisayar ölsek dahi bu bilgisayarı iade almaz markanın çözümlerine ve durumuna bakarsak anlayabiliriz. Vatan bilgisayar bu konu da markaya danışın diyor marka servise getirin diyor. Hepsi diyor sadece ben icraat göremiyorum asla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Martta açtığım bir konu da 25 Martta ürünün 1 aylık olduğunu söylemişsiniz. Yarın 2 ay olacak o zaman 2 ay da ne sorun çıkardı da 2 kez gönderdiniz.
bi sorun çıkarmadı ilk başta ssd ve ram fiyatı almak için gönderdim fiyatları alacaklarıma göre pahalı geldi sonra ben kendim alıp gönderdim takıp testlerinide yapmışlar bana hangi marka ram alırsam daha iyi olura kadar yardımcı oldu servis ssd konusundada hiç risk almadan samsung 870 evo aldım kafam rahat(1 m2 slotum hala boşta onada samsungun ilerde çıkarıcağı 250gb m2 sini alıp windows diski yapıcam)

ben açıkcası hepsiburada üzerinden almayı düşünüyorum işletim sistemi vs kurmadan cw vs varsa anlamak mümkün mü
ısınma soğutma performans konusunu değil tasarımına ve kırık bir yer var mı falan diye bakabilirirsiniz anca ama çok emin konuşayım iki modelden acerın soğutması kesinlikle daha iyi olucaktır fakat seçim size kalmış 1650 1650ti arasında %10luk fark var diye biliyorum eğer acer ile alakalı aklınıza bir şey kalırsa cevaplayabilirim ama teknoloji şans işidir

k1to1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alp Öz
bi sorun çıkarmadı ilk başta ssd ve ram fiyatı almak için gönderdim fiyatları alacaklarıma göre pahalı geldi sonra ben kendim alıp gönderdim takıp testlerinide yapmışlar bana hangi marka ram alırsam daha iyi olura kadar yardımcı oldu servis ssd konusundada hiç risk almadan samsung 870 evo aldım kafam rahat(1 m2 slotum hala boşta onada samsungun ilerde çıkarıcağı 250gb m2 sini alıp windows diski yapıcam)

ısınma soğutma performans konusunu değil tasarımına ve kırık bir yer var mı falan diye bakabilirirsiniz anca ama çok emin konuşayım iki modelden acerın soğutması kesinlikle daha iyi olucaktır fakat seçim size kalmış 1650 1650ti arasında %10luk fark var diye biliyorum eğer acer ile alakalı aklınıza bir şey kalırsa cevaplayabilirim ama teknoloji şans işidir
freedos geliyot ya eğer bir sıkıntı çıksa direk format atıp göndersem ürünü iade kapsamında kabul ederler mi ki şimdi şikayet var a bakıyorum çok sıkıntı var şayet başıma böyle bir şey gelirse iade etsem kabul ederler mi diye düşünüyorum

arustt

80+
freedos geliyot ya eğer bir sıkıntı çıksa direk format atıp göndersem ürünü iade kapsamında kabul ederler mi ki şimdi şikayet var a bakıyorum çok sıkıntı var şayet başıma böyle bir şey gelirse iade etsem kabul ederler mi diye düşünüyorum
bence o da şans işi kabul edilebilirde edilmeyebilirde en iyisi bir mağzaya gidip ordan incelemen bence

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Acer'e durumunuzu anlatan bir mail atın ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçin, ücretsiz kargo ile ürünü alıp geri ücretsiz kargo ile yolluyorlar.
Acer'in kendi sitesinden mail attım bakalım ne olacak.

arustt

80+
bana bir kaç fotoğrafını gönderme şansın var mı
20210424_175031-min.jpg
20210424_174938.jpg
20210424_174918.jpg

1619276729377.png

baya kötü çekmiş olabilirim kb oyun fotosuda bf5 ultra online

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular