Neler Yeni

Lenovo IdeaPad Gaming 3 RTX 3060

PixiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Volkan Çelik
130W 3060 gayet iyi bir seviye hocam. Bu fiyatlarda çok fazla cihaz kalmadı ne yazik ki alabileceğiniz güzel bir cihazdır kendisi. TongFang kasa Clevo değil yani Abralardaki çöp kasalardandan iyi. Bir arkadaş beni Monster Fanboyu diye söyleniyorde söylemek istedim size de. Abralardan uzak durulmalı TongFang ler ve MSI kasalar alınabilir.
Anladım Teşekkür ederim elimde masa üstü bilgisayar var onu istediğim rakama satabilirsem bu önerdiğin cihaza yönelicem

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Anladım Teşekkür ederim elimde masa üstü bilgisayar var onu istediğim rakama satabilirsem bu önerdiğin cihaza yönelicem
Rica ederim hocam ne demek o zaman tekrar bi konu açın bakalım nasıl cihazlar düşecek. İndirim olabilir malum.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
3050 4GB Vram olduğu için İlerleyen zamanlarda sorun çıkarabilir tarzı okumuştum bir yerde uzun yıllar kullanabileceğim bilgisayar arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceliğim 20.000 ama değmeyecek bir cihaz alacağıma bütçemi zorlamayı tercih ederim
dostum ben zaten f/p olarak dedim he bana sorsan yeter mesela bana daha bi 5 6 yıl 3050 bile ama sen yetmez diyorsan indirim beklemeni tavsiye ederim arada çok güzel indirimler oluyor 16 ramli 3060lı laptoplarda

WhoCares

80+ Gold
bu aletin soğutması iyi diye biliyorum yük altında max 90 göruyorsa dahada iyi ( satin alanların yorumundan gördüm max 98-100 derece görmüş adam codda) ona göre karar ver

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
bu aletin soğutması iyi diye biliyorum yük altında max 90 göruyorsa dahada iyi ( satin alanların yorumundan gördüm max 98-100 derece görmüş adam codda) ona göre karar ver
IdeaPad'den mi bahsediyorsunuz?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
konu başlığı neyse ondan
Ryzen mobil işlemciler ısınıyor diye biliyorum zaten. Ama IdeaPad artık parasına değmez biraz daha eklenip Max-P cihazlara yönelinebilir.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
monster mi yoksa ? :kekw:
TongFang kasaları gayet iyi. Soğutmaları başarılı ve ısınma sorunları yok en azından. T7 v20.4 alınabilir bir model. Aynısını Clevo Kasalar ve Abralar için diyemeyeceğim ne yazık ki.

TİTAN.

80+ Platinum
Donanım Arşivinden Videosunu gördüm ve bana mantıklı geldi işlemci sıcaklığı 90'ı görüyor daha önce hiç laptop kullanmadım o yüzden kafamı baya karıştırdı sizce alınır mı ?
bunun yerine şunu alsan daha iyi dediğiniz bir cihaz varmı?

Kanka kullanıyorum sana söyliyim sen karar ver
Ekran uzun soluklu oyunlarda yanıyor hava çıkışı direk ekrana vuruyor
Bana gelen ürün sorunlu ve servise gidicek oyunlarda donma oluyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum
bilgisayarı hafif kaldırdığımız zaman max sıcaklık 75 derece gördüm ve soğutması iyi diyebilirim
Diğer her şey zaten özelliklerinde belli

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bana gelen ürün sorunlu ve servise gidicek oyunlarda donma oluyor kapatıp açmak zorunda kalıyorum
bilgisayarı hafif kaldırdığımız zaman max sıcaklık 75 derece gördüm ve soğutması iyi diyebilirim
Dediğiniz yorumlar güzel fakat bu fiyata asla değmeyecek cihaz. R7 5800H modeli olsaydı kabul edilebilirdi fakat R5 5600H için diyemeyeceğim ne yazık ki. 1500 fark koyarak MAX-P ve daha güçlü işlemcili bir cihaz alınabiliyor. Bu bütçede gerçekten cihaz sayısı az doğru düzgün bir cihaz öneremez olduk. Üzücü iyice batıyor ülke.

TİTAN.

80+ Platinum
Dediğiniz yorumlar güzel fakat bu fiyata asla değmeyecek cihaz. R7 5800H modeli olsaydı kabul edilebilirdi fakat R5 5600H için diyemeyeceğim ne yazık ki. 1500 fark koyarak MAX-P ve daha güçlü işlemcili bir cihaz alınabiliyor. Bu bütçede gerçekten cihaz sayısı az doğru düzgün bir cihaz öneremez olduk. Üzücü iyice batıyor ülke.
Haklısın kanka ben 18e almıştım gerçekten durum çok kötü

PixiS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ali Volkan Çelik
anladım çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbiden bu bütçeye uygun 10/10 diyeceğim bir cihaz göremedim piyasa çok uçmuş üç yıl önce kasa toplamıştım ozaman çok daha kolaydı :D

Top Bottom