Neler Yeni

Lenovo Ideapad Gaming 3 vs Acer Nitro 5 AN515-45 hangısını almaliyim

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Birinde ekran kartı güçlü birinde işlemci güçlü sizin istediğiniz ikisinin ortası galiba

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Fatih Ayhan
Maksat oyun oynatsın yeterse işlemci önemliyse ki önemlidir tasarım ve yazılım alanlarında kullanılan programlarda. Kesinlikle Lenovo alın derim.

Miran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Miran Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birinde ekran kartı güçlü birinde işlemci güçlü sizin istediğiniz ikisinin ortası galiba
hocam oynıyacagım oyle aham saham sistem gerektiren oyunlar yok o yuzden tasarım yazilim agirlikli olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maksat oyun oynatsın yeterse işlemci önemliyse ki önemlidir tasarım ve yazılım alanlarında kullanılan programlarda. Kesinlikle Lenovo alın derim.
gtx 1650 oyunlarda istedigim performansı verir mi hocam

bossguven

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Güven
Benim üniversitedeki arkadaşım lenovoyu kullanıyor aynısı gayet güzel bi pc oyunda oynuyor photoshop ta kullanıyor serinde çalışıyor lenovoyu alabilirsin bence

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Fatih Ayhan
hocam oynıyacagım oyle aham saham sistem gerektiren oyunlar yok o yuzden tasarım yazilim agirlikli olucak

gtx 1650 oyunlarda istedigim performansı verir mi hocam
rdr 2 witcher 3 gibi gibi AAA oyunlar oluyor sanırım. Bu tarz oyunlarda çok bir şey beklememek lazım ama espor oyunlarında fazlasıyla iş görür. Bence sırf oyun oynayacağım diye de bu fiyata böyle bir işlemci kaçırılmaz.

Benim üniversitedeki arkadaşım lenovoyu kullanıyor aynısı gayet güzel bi pc oyunda oynuyor photoshop ta kullanıyor serinde çalışıyor lenovoyu alabilirsin bence
Aynı kasa da bir sürü model var böyle bir değerlendirme yanlış olur. Aynı görünümde RTX 3060'lı modeller de var. GTX 1650 onun performansını vermez elbette

Miran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Miran Çoban
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rdr 2 witcher 3 gibi gibi AAA oyunlar oluyor sanırım. Bu tarz oyunlarda çok bir şey beklememek lazım ama espor oyunlarında fazlasıyla iş görür. Bence sırf oyun oynayacağım diye de bu fiyata böyle bir işlemci kaçırılmaz.

Aynı kasa da bir sürü model var böyle bir değerlendirme yanlış olur. Aynı görünümde RTX 3060'lı modeller de var. GTX 1650 onun performansını vermez elbette
oyle cok sistem gereken oyunlar oynamıyacagım ıcın sanırım lenovo almak daha mantıklı

hocam arkadasın dedıgı gıbı rtx 3060li modellerıde var

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Fatih Ayhan
Ben şahsen oyunları 720p'de bile oynarım istediğimde benim için kasmasın yeterli ayar düşürür bir şey yaparım vs. vs. GTX 1650'de her oyunda gerekli ayarları yaptıktan sonra iş görür yani mesela belki 720p belki 1080p de rdr 2'yi kasmadan oynarsınız. Kısaca bir "Gamer" değilseniz ekran kartına pek önem vermenize gerek yok

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Acer alırsan çok rahat 8 gb ram eklemen lazım

Miran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Miran Çoban
Acer alırsan çok rahat 8 gb ram eklemen lazım
ram ekliyecek kadar butcem yok + olarak tasarım ve yazılımla ugrastıgım ıcın ıslemcısı pek tatmın etmez gıbı dusundum

Ben şahsen oyunları 720p'de bile oynarım istediğimde benim için kasmasın yeterli ayar düşürür bir şey yaparım vs. vs. GTX 1650'de her oyunda gerekli ayarları yaptıktan sonra iş görür yani mesela belki 720p belki 1080p de rdr 2'yi kasmadan oynarsınız. Kısaca bir "Gamer" değilseniz ekran kartına pek önem vermenize gerek yok
pek oyle kaliteli olsun 1080p oynayım gıbı dusuncelerim yok

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
ram ekliyecek kadar butcem yok + olarak tasarım ve yazılımla ugrastıgım ıcın ıslemcısı pek tatmın etmez gıbı dusundum

pek oyle kaliteli olsun 1080p oynayım gıbı dusuncelerim yok
Lenovo 16 gb Acer 8 gb. Tek dezavantajı bu. Rahat 500 gider ram için. O zaman acer öne geçer. 5600h ile 5800h arasında çok fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,788
Üyeler
165,890
Son üye
Tatanka
Top Bottom