- Konu Sahibi Konu Sahibi

Evet kardeşim geldi. Daha 1 gün kullanabildim ama şu ana kadarki düşüncelerimi aktarayım. Bilgisayarın tasarımını, ses performansının kalitesini, ekran görüntüsünü çok başarılı buldum. Şu ana kadar sadece 1 oyunda test edebildim o da valorant. Soğutma gayet başarılıydı ve nitrosens uygulaması da çok güzel. Bilgisayar biraz ağır ama en fazla ne kadar olabilir sonuçta taş taşımıyorsun, benim için bir eksi değil sadece belirtmek istedim. Fan seslerine gelecek olursak normal kullanımda zaten açmıyor gayet sessiz ancak oyundayken her laptopta olduğu gibi fan sesleri fazla.hocam geldi mi cihazınız ?
Eksi olarak verebileceğim 2 şey var birincisi klavye rgb'sinin tek renk kırmızı olması ama basım hissiyatı çok güzel, ikinci olarak ise şarj gerçekten hızlı tükeniyor oyuncu laptopu olduğu için. Tasarruf moduna alırsan bu süre biraz daha uzayabiliyor. Sonuç olarak ben laptoptan çok memnun kaldım iyi ki almışım diyorum. Bilgisayarın içindeki işlemcinin r5 6600h olması ve ramin ddr5 4800mhz olması da çok büyük artılar. Sizlerin sorusu varsa sorabilirsiniz.