Neler Yeni

Lenovo laptobu mu almalıyım Yoksa Asusu mu?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,360
İsim
Ahmet Sevinç

Goko40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Hokka
Lenovodan uzak durmanı öneririm sistem özelliklerine bakmadım ama lenovo kadar dandik ve berbat bir marka görmedim olsa olsa öğretmen bilgisayarı olur dediğim markadır

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar neden olduğunu söylerseniz çok sevinirim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,749
İsim
Mert Can Ergün
Lenovodan uzak durmanı öneririm sistem özelliklerine bakmadım ama lenovo kadar dandik ve berbat bir marka görmedim olsa olsa öğretmen bilgisayarı olur dediğim markadır
Neresi dandik acaba 2015 den beri var lenovo laptop taş gibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,749
İsim
Mert Can Ergün

Goko40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Hokka
Ne gibi sorunlar mesela
mesela bilgisayarı açmaya çalıştığımda açılış ekranında öylece kaldı sonra dondu bunun için kaç kere tamir ettirmeye götürdüğümü hatırlamıyorum sesi verirken sürekli bir ses gidiyor jak girişi çalışmıyor bir ara bilgisayarın o klavye bölümü ikiye ayrılmıştı vidasını attığından vs. ki olduğu yerde kullandım bir yere max 3-4 kere taşımışımdır

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Lenovo'yı al geç dostum.Forumda belki 500 tane bu laptopun konusu açılmıştır.Biraz arama motorunu da kullan daha çok sonuca ulaşırsın.

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
mesela bilgisayarı açmaya çalıştığımda açılış ekranında öylece kaldı sonra dondu bunun için kaç kere tamir ettirmeye götürdüğümü hatırlamıyorum sesi verirken sürekli bir ses gidiyor jak girişi çalışmıyor bir ara bilgisayarın o klavye bölümü ikiye ayrılmıştı vidasını attığından vs. ki olduğu yerde kullandım bir yere max 3-4 kere taşımışımdır
Kullanıma bağlı bir durumda olabilir. Her bilgisayarı bilerek ve isteyerek bozup sağda solda kötüleyebiliriz.

Goko40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökay Hokka
Kullanıma bağlı bir durumda olabilir. Her bilgisayarı bilerek ve isteyerek bozup sağda solda kötüleyebiliriz.
abi ben niye bilgisayarı bilerek isteyerek bozayım
ya çoğunluk yaşamadıysa tamam hatta sizler için çok daha iyi ama bana çok çektirdi söylemek istedim

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Lenovoda 120hz asusta ise 144hz ekran var fakat lenovodaki R5 5600H biraz daha güçlü kalıyor gibi. Ben lenovoyu terchit ederim açıkçası. Eğerki aradaki hz değeri senin için sorun olmazsa lenovoyu tercih edebilirsin. Yine de iki laptop içinde ileride ram yükseltmesi gerekli.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,749
İsim
Mert Can Ergün
Senin gibi öyle sorunlar yaşamadım ilginç

Top Bottom