Teşekkür ederim. Eğer yakın zamanda alamayacaksınız ben inceleme yapmayı planlıyorum, isterseniz bakabilirsiniz.Hayırlı olsun güle güle kullanın
Zaten AMD modelini almayı planlıyor konu sahibi.Intel işlemcilerde dikkatli olun, özellikle 13 ve 14. Nesil başta olmak üzere. Kodu HX ile bitenler daha tehlikeli, yüzlerce ana kartı yanan kullanıcı var redditte.
En kısa zamanda lazım ya üniversite başladı dersler için lazımTeşekkür ederim. Eğer yakın zamanda alamayacaksınız ben inceleme yapmayı planlıyorum, isterseniz bakabilirsiniz.
O zaman alın gitsin. Batarya olarak çok bir şey beklemeyin birkaç saat yeter belki.En kısa zamanda lazım ya üniversite başladı dersler için lazım
Aynı işlemci ama 4050 olan var 8 bin TL daha ucuz sence alınır mıAlınır hb'nın 1-2 haftada bir yaptığı %5 sepette indirime denk getirilirse şahane olur
Hocam 4060 la arasında ciddi performans farkı var 4050 bile şuan bile bazı oyunlarda orta ayarlarda teklemeye başladı 4060 alın daha uzun ömürlü olsun derim.Aynı işlemci ama 4050 olan var 8 bin TL daha ucuz sence alınır mı
Mühendislik uygulamalarında falan çok fark eder mi oyunlar dışında?Hocam 4060 la arasında ciddi performans farkı var 4050 bile şuan bile bazı oyunlarda orta ayarlarda teklemeye başladı 4060 alın daha uzun ömürlü olsun derim.
Çünkü daha çok mühendislik için kullanıcaz 1. Öncelik o uygulamaların iyi çalışmasıMühendislik uygulamalarında falan çok fark eder mi oyunlar dışında?
Hocam bir de 4050 kaç wattır acabaMühendislik uygulamalarında falan çok fark eder mi oyunlar dışında?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü daha çok mühendislik için kullanıcaz 1. Öncelik o uygulamaların iyi çalışması
Hangi loq link atın bakalımHocam bir de 4050 kaç wattır acaba
105 veya 115 tam bilgi bulamadım sanırım 105.