Lenovo Legion 5 - 5070’li en ucuz Oled laptop 75.000 TL

Emuru

80+
Reaksiyon skoru
42
Lenovo Legion 5 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.1" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 83LY00CJTR

1000 tl kuponla 75. Bonusa vs 3 taksit. 2025 model, 15 inç ekran. Tek düşündüren şey işlemcisi eski olduğu için pil performansı güç tüketimi yüzünden biraz zayıf olabilir. Bu fiyata Oled yok. Bütçemi zorlayıp alsam mı bilemedim belki faydalanan olur.

Garanti karta 1000 tl + 100 (garantipayle +50 daha) = 1150 bonus gelir.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
OLED olması bambaşka bir artıymış gerçekten, legion serisi olması da cabası. Kroniği falan yok ise alınabilir bence.

OLED olması bambaşka bir artıymış gerçekten, legion serisi olması da cabası. Kroniği falan yok ise alınabilir bence.
Ekran harici 15 inç olması dolayısıyla biraz daha taşınabilir olması artı. Ağırlığı 1.9 kilo. Yine de legionun giriş segmenti olan bir bilgisayar için bu paralar bana hala çok yüksek geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunda anakart yanma sorunu var mı
Ben redditte vs rastlamadım. Ama cihaz yeni olduğu için ayyuka çıkmamış olabilir.

Ben aldım oled pc arıyordum sanıyorum bu özelliklerde bu fiyata bulunmaz. Ayrıca daha önce 2 kere legion'um oldu harika bilgisayarlar kalitesi müthiştir. Umarım bu da iyi çıkar. World e 9 taksit de güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca notebookcheck de incelemesi var yük altında biraz gürültülü olması haricinde çok beğenilmiş.

Loq serisi değil bu çok önemli. Legion serisi laptopum vardı ve benim hatam yüzünden hem anakart hem de ekran yanmıştı sorunsuz bir şekilde ikisini de değiştirdiler 3 yıllık garanti süresinin de son ayıydı. Müşteri hizmetleri bazında bir sorun yaşamadım yani genelde beğenilmez lenovo servisi o yüzden yazmak istedim. Ürüne gelecek olursak hem oled hem 500 nits ekran ve 5070 ekran kartı bu fiyata çok iyi alacak olanlar kaçırmasın.

OLED ne kadar önemli bilmem ama 2 bin lira üstüne 5070 Ti laptop varken alınmaz. Akakçe linki
5070 dediğimiz kart 8 GB / 5070 Ti ise 12 GB VRAM'e sahip, 2-3 yıl sonra 8 GB kartlar tamamen çöp olacak. Ayrıca performans da çok farkediyor.

1765365006912.webp

Cihaza dair yorumlar şurada:

Oled önemli bi mevzu bence taksit olması da çok güzel neredeyse ikinci el fiyatına yakın fiyatlara alınıyor diyebiliriz arada 5-10k fark var yok. Alana hayırlı olsun güle güle kullansın

Ürünü aldım tşkler. 72.500 e geldi iş Bankası geri ödeme ve ile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,466
Üyeler
186,070
Son üye
torblock
Geri