Lenovo legion 5 alınır mı?

Tody

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
29000
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum uzun vadeli ve oyun + okul (yazılım müh) için alcam.
Kullananlar için kaç gündür kullanıyorsunuz deneyimleriniz nedir?
İşlemcisi beni düşündürdü üzer mi?
Mux var mı?
Legion 5

İşlemcisi yeterli, kalite istiyorsan tercih edilebilir. Mux var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tody
Hocam laptop kalitesi olarak lenovo baya iyi fakat performans olarak bakarsan
Bu fiyata çıkabilirseniz bu
Çıkamazsaniz bu daha performanslı olur.

Hocam laptop kalitesi olarak lenovo baya iyi fakat performans olarak bakarsan
Bu fiyata çıkabilirseniz bu
Çıkamazsaniz bu daha performanslı olur.
Önerileriniz için teşekkür ederim hocam ama performanstan biraz kısıp daha uzun süre kafamın rahat olması için lenovoyu tercih edicem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yardımınız için teşekkür ederim

Prwmium eseridir kendisi gayet serin ve güzel çalışır uzun vadede sorun yaratmaz sana.

Muadillerine pahalı veya düşük donanım olması kalitesi kaynaklıdır.

Hayırlı olsun hocam, alternatif olarak Rog, Omen bakılabilir.

Önerileriniz için teşekkür ederim hocam ama performanstan biraz kısıp daha uzun süre kafamın rahat olması için lenovoyu tercih edicem

Yardımınız için teşekkür ederim
Düşüncenize katılıyorum, ben de sizin gibi düşünen tayfadanım. Bu bütçede arkadaşıma laptop bakıyorduk ve baya araştırdık en sonunda bu modele karar verdik bi bakabilirsiniz.
Legionlardan vazgeçmemizin sebebi oyunlarda 3060ın 2Klık performansa tam yetmemesi, öyle olunca zaman zaman çözünürlük değişmeniz gerekebilir. Gözünüz 2K ekrana alıştıktan sonra da düşük çözünürlük çamur gibi gözükür diye legionu elemiştik ama kalitesine söylenecek söz yok tabi. Max bütçeniz 29 muydu bu arada?

Düşüncenize katılıyorum, ben de sizin gibi düşünen tayfadanım. Bu bütçede arkadaşıma laptop bakıyorduk ve baya araştırdık en sonunda bu modele karar verdik bi bakabilirsiniz.
Legionlardan vazgeçmemizin sebebi oyunlarda 3060ın 2Klık performansa tam yetmemesi, öyle olunca zaman zaman çözünürlük değişmeniz gerekebilir. Gözünüz 2K ekrana alıştıktan sonra da düşük çözünürlük çamur gibi gözükür diye legionu elemiştik ama kalitesine söylenecek söz yok tabi. Max bütçeniz 29 muydu bu arada?
Ne yazık ki hocam 29 a zor çıktım ilerisine gidemiyorum yine de önerin için teşekkürler

Şu yeni nesil tuf kasaya da göz atabilirsiniz o zaman.

Tuf almasını kesinlikle önermem sıkıntılı cihazlar kendisi, kısa sürede ısı ses ve anakart problemleri doğuruyor.

Kendim kullandım 7. Ayında birden cihaz kapandı bidaha açılmadı servise gönderdim anakart ve ekran yanmıştı değişim yapıldı.
Garanti kapsamında yapıldı ve 6
Günde elime ulaştı bu gayet iyi ama verilerim sıfırlandı.
Ayrıca fanlarıda sesli çalışıyor.

ho
Tuf almasını kesinlikle önermem sıkıntılı cihazlar kendisi, kısa sürede ısı ses ve anakart problemleri doğuruyor.

Kendim kullandım 7. Ayında birden cihaz kapandı bidaha açılmadı servise gönderdim anakart ve ekran yanmıştı değişim yapıldı.
Garanti kapsamında yapıldı ve 6
Günde elime ulaştı bu gayet iyi ama verilerim sıfırlandı.
Ayrıca fanlarıda sesli çalışıyor.
hocam https://www.hepsiburada.com/lenovo-...izustu-bilgisayar-82jh002htx-p-hbcv000031hmdp bu model ile işlemci ve ssd farkı var sadece heralde hangisini önerirsiniz

sizin fikriniz nedir hocam

Geri