Neler Yeni

Lenovo Legion 5 RTX 3060 Fırsatı 💥

HDogus

80+ Bronze
Legion serileri güzeldir yalnız bu kronik problemi olan 2020 model kasalardan. Ram ve wifi kartı kalitesiz. Ramler %10-15 performans az veriyor. Wifi kartıda oyunlarda ping problemi yapıyor. Bunları araştırıp deneyimleyin sıkıntı olursa iade veya çözüm ararsınız.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

.RBO.

80+ Silver
Legion serileri güzeldir yalnız bu kronik problemi olan 2020 model kasalardan. Ram ve wifi kartı kalitesiz. Ramler %10-15 performans az veriyor. Wifi kartıda oyunlarda ping problemi yapıyor. Bunları araştırıp deneyimleyin sıkıntı olursa iade veya çözüm ararsınız.
Ben aldım güzel çalışıyor ramlerde 3200mhz hynix

.RBO.

80+ Silver
4050 varken alınmaz.
Hocam yaptığım testlerde aynı fiyat bandındaki cihazlardan daha iyi örn 2saat gta5 her şey full de sonuç buydu yaklaşık buydu ve oyunu agrasif oynadım msaa keskinleştirme vs de açık
IMG_20230611_112438.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi aralar youtubede ram ve wifi kartı değişim ve karşılaştırma videoları vardı. Videolardan bakarak karşılaştırma yaparsan daha doğru sonuçlar alırsın.
Wifi kullandım pek sorun yasamadım olmadı değisiriz m2 slotu seklinde değilmi wifiler ramleride uzun vadede değiseceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

HDogus

80+ Bronze
Hocam yaptığım testlerde aynı fiyat bandındaki cihazlardan daha iyi örn 2saat gta5 her şey full de sonuç buydu yaklaşık buydu ve oyunu agrasif oynadım msaa keskinleştirme vs de açıkAlıntıyı görüntüle

Wifi kullandım pek sorun yasamadım olmadı değisiriz m2 slotu seklinde değilmi wifiler ramleride uzun vadede değiseceğim
Wifi ve ramler değiştirmek kolay hocam sende değişebilirsin. Ben uyarıyımda sonra kafanız ağrımasın diye yazmak istedim güle güle kullanın

.RBO.

80+ Silver
Bi aralar youtubede ram ve wifi kartı değişim ve karşılaştırma videoları vardı. Videolardan bakarak karşılaştırma yaparsan daha doğru sonuçlar alırsın.
Hocam önemli noktalardsn biri şu sıcaklık aynı fiyat aralığındaki 4050 olsun 3060 olsun bu performans ve bu sıcaklıgı veremez yukarıda 2 saat boyunca agrasif bir sekilde gta 5 oynadıgım da aldıgım fotograf var sıcaklıklar gayet yerinde ben buna bakarak aldım ve ekranıda cok iyi iyiki victus almamışım diyorum

Wifi ve ramler değiştirmek kolay hocam sende değişebilirsin. Ben uyarıyımda sonra kafanız ağrımasın diye yazmak istedim güle güle kullanın
Birde evin üst katından 3-4 indirme alıyor epic den gayet güzel wifi olan kattan da 5-6 alıyor (notmalde 6-7)

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Deniz
Hayırlı olsun gelince bir fotoğraf atar mısınız? Çok premium duruyor
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah
cihaz kesinlikle o premium hissini veriyor 12 seneden beri kullandığım hp pavilion dv6 cihazımdan buna geçtim
Metalden plastiğe geçtim ama kesinlikle aratmıyor

Ekler

• IMG_5125.jpeg
    IMG_5125.jpeg
    3.5 MB · Hit: 33
  • IMG_5128.jpeg
    IMG_5128.jpeg
    1.7 MB · Hit: 34
  • IMG_5129.jpeg
    IMG_5129.jpeg
    3.1 MB · Hit: 36

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Hocam yaptığım testlerde aynı fiyat bandındaki cihazlardan daha iyi örn 2saat gta5 her şey full de sonuç buydu yaklaşık buydu ve oyunu agrasif oynadım msaa keskinleştirme vs de açıkAlıntıyı görüntüle

Hocam rtx 4050 dlss 3 kapalı iken 130w 3060 ile ya aynı performansta ya da bi tık düşüğü. Ama işin içine DLSS 3 girince performans uçuyor.

.RBO.

80+ Silver
Hocam rtx 4050 dlss 3 kapalı iken 130w 3060 ile ya aynı performansta ya da bi tık düşüğü. Ama işin içine DLSS 3 girince performans uçuyor.
Haklısınız ama aynı fiyat bandı sıkıntı rog tuf omen aorus olsa kapışır

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

.RBO.

80+ Silver
Tuf vardı 22k ama hâlâ var mı bilmiyorum uzun süre durmuştu
Hocam o çok iyiydide kaçırdık malesef 😐 rtx 3060 kaç sene gider sizce benim laptoptaki masa üstü 3060 dan daha güçlü çalışıyor (overclock suz hali) garanti bitince sıvı metal ve hız aşırtma yaparım

• Beğen
Top Bottom