Yardım Lenovo Legion Modeli Hakkında Öneri

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
70000
Forumlarda birçok kişiye sorduğumda lenovo legion modelleri laptop olarak çokça övüldü fan sesi olsun soğutması olsun kronik hatası olsun en az sıkıntı çıkaracak laptop modeli deniyor.
Ben 1. Sınıf elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ve lenovo legion bir laptop almak istiyorum sizce hangi modeline yönelmeliyim yukarıda bahsettiğim özellikleri de hesaba katarak bir öneride bulunabilir misiniz?

Loq modellerinde kronik anakart yanması problemleri var diyen çok kişi var o yüzden loq modellerinden uzak durmaya çalışıyorum.
2. Olarak 60k tl lik sistemi bende inceledim yorumlarına baktığımda kimi g-sync var diyor kimiside satıcının olduğunu söylemesine rağmen g-sync yok diyor böyle olunca satıcıdan emin olamadım lenovonun kendi internet sitesi üzerinden bakmaya çalıştım ama orada da bu sistemi bulamadım.

Loq modellerinde kronik anakart yanması problemleri var diyen çok kişi var o yüzden loq modellerinden uzak durmaya çalışıyorum.
2. Olarak 60k tl lik sistemi bende inceledim yorumlarına baktığımda kimi g-sync var diyor kimiside satıcının olduğunu söylemesine rağmen g-sync yok diyor böyle olunca satıcıdan emin olamadım lenovonun kendi internet sitesi üzerinden bakmaya çalıştım ama orada da bu sistemi bulamadım.
LOQ'da 9. nesilde sorun var, 10. nesil için henüz bir sorun görülmedi.

Açılan reşit konularını buraya da atabilir misin. Ayrıca bende bu iki PC arasındayım ama 80k vermek de istemiyorum bir bilgisayara 2 - 3 gün önce 75 kydı keşke o zaman alsaydım eğer şu g sync işi çözülebiliyorsa büyük ihtimalle 5060 lı olan laptopu alacağım

Geri