Megatronus
80+ Silver
Dahası
forumda bu monitörden alan çok kişi var ben de dahil kullananlar bilir yanıt hızı seviyeleri var ve çoğu kişi hangisi 0.5 ms bilmiyor bugün lenovoyu arayıp öğrendim ki aslında 0.5 ms olması için seviyenin kapalı olması gerekiyormuş seviyelerin yanıt hızını aşağıya ekledim ayrıca sorunuz varsa monitörle alakalı cevaplarım monitörün 2 tane yazılımı var hangisini beğendiyseniz onu kullanabilirsiniz yazılımlar arasında fark yok linklerini ekledim
KAPALI > 0.5MS
SEVİYE 1 > 5MS
SEVİYE 2 > 4MS
SEVİYE 3 > 3MS
SEVİYE 4 > 2MS
KAPALI > 0.5MS
SEVİYE 1 > 5MS
SEVİYE 2 > 4MS
SEVİYE 3 > 3MS
SEVİYE 4 > 2MS
Lenovo Display Control Center - Microsoft Store’da resmi uygulama
Lenovo Display Control Center; Lenovo monitörler ile eksiksiz ve verimli bir kullanıcı deneyimine olanak sağlayan bir yazılım platformudur. Ekran özelliklerinin hızlı kontrolü için basit ve grafiksel bir arayüz; doğru ve kolay renk ayarı ve kalibrasyon, kaynaklar arası basit yönetim ve...
apps.microsoft.com
Lenovo Accessories and Display Manager - Official app in the Microsoft Store
Lenovo Accessories and Display Manager (LADM) is a software platform designed to help users make better and more efficient use of their Lenovo displays and accessories. It provides consistent UX across different products and categories. Also enable quick-launch functions to easy adjust device...
apps.microsoft.com
Ekler
Son düzenleme: