Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion R25f-30 240hz 0.5 ms Monitör 4.999 tl

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Sercan Güre
Hocam iç mimarlık falan bu konularda ne yeterlidir değildir hiç bilmiyorum. Ben ikinci monitörü oyun oynarken herhangi bir iş yaparken müzik dinlemek, basit oyunlar oynarken dizi-film izlemek için kullanan biriyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k 27 inç bu var hocam.
2k 4060ti için olur mu sizce

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif
2k 4060ti için olur mu sizce
Normalde 1080p için üretilmiş bir kart 4060ti. Ne tür oyunlar oynadığınıza bağlı değişir. Güncel çıkan hikayeli oyunları oynuyorsanız pek iyi olmayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Serhat Aydın
Hocam iç mimarlık falan bu konularda ne yeterlidir değildir hiç bilmiyorum. Ben ikinci monitörü oyun oynarken herhangi bir iş yaparken müzik dinlemek, basit oyunlar oynarken dizi-film izlemek için kullanan biriyim.

2k 27 inç bu var hocam.
en ucuzu bu sanırım

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mehmet Berat
Beyler aynı monitoru kullanıyorum bana inanın hiç va panel gibi değil çok fp bir monitor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Furkan Erbaş
Bende ips olan modeli var 7 8 aydır kullanıyorum çok memnunum ama VA panel nasıldır hiçbir fikrim yok

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu forum spam hesap dolmuş. En ufak bilgisi olmayan herkesin fikri var.

Alınmaz. Ghosting çok fazla bu modelde:
R25F-30 ufo test.jpg

Neden almamalısinız rehber:

Hocam bence ıps olup olmamasına çok takılmaya gerek yok. Ben bundan bir kaç ay öncesine kadar çift monitör kullanıyordum biri VA biri IPS paneldi. Renkte farklılıklar vardı ama ikinci monitörde asıl mesele işlevi oluyor genelde. Zaten oyun vs de oynanmayacağı için bence çok takmamak gerek paneli.
Hayır. Asıl yan monitör olarak VA alinmaz (Eğer eğimli koymayı planlıyorsanız). Çünkü VA'nın görüş açıları çok kötüdür. Gamma ve contrast shift çok fazla olur. VA paneller niye kıvrımlı sanıyorsunuz?
(Not: TN kadar değil elbette ama monitörüne de bağlı.)
VA-vs-IPS-Viewing-Angles-Top-View.jpg
VA-vs-IPS-Viewing-Angles-Side-View.jpg
VA-vs-IPS-Viewing-Angles-Side-From-Below.jpg

Son düzenleme:

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
667
İsim
Arif
Bu forum spam hesap dolmuş. En ufak bilgisi olmayan herkesin fikri var.

Alınmaz. Ghosting çok fazla bu modelde:
Alıntıyı görüntüle
Neden almamalısinız rehber:

Hayır. Asıl yan monitör olarak VA alinmaz (Eğer eğimli koymayı planlıyorsanız). Çünkü VA'nın görüş açıları çok kötüdür. Gamma ve contrast shift çok fazla olur. VA paneller niye kıvrımlı sanıyorsunuz?
(Not: TN kadar değil elbette ama monitörüne de bağlı.)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Zaten VA ve IPS arasında fark yoktur demedim hocam ben nereden çıkardınız da açıklamasını yapıyorsunuz? İkinci monitörün işlevine bağlı VA alınabileceğini söyledim. Amacı benim gibi bir şeyler oynarken yandan bir şeyler izlemek olan adam eğer isterse VA panelde alabilir. Deli dehşet bi fark olmaz yani. Söyledikleriniz dediklerime kıyasla biraz yersiz olmuş. Zaten bunları inkâr etmedim.

Top Bottom