Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo Legion R25i-30 sistemime uyum sağlar mı

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
Merhabalar Lenovo Legion R25i-30 monitörü biraz sonra sipariş vericem ama sormam gereken bir sey var Lenovo Legion R25i-30 alırsam ana monitörüm yapacağım MSI optix g24c4 monitörümü de ikinci ekran yapmayı düşünüyorum sisteminde bir sıkıntı çıkarır mı
Sistem
İ5 12400f
rtx 3060

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır güzel bir monitördür. Isterseniz biraz daha ekleyip 27 Inc olan versiyonunu da alabilirsiniz fakat 1080p 27 Inc pek tavsiye edilmiyor.
Aslında güzel olabilirdi ama bütçem ile monitör fiyatı tam denk geliyor ve yılbaşı zamları gelmeden almak istiyorum tavsiyeniz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör geldiği zaman cift ekranlı sistem olucak ama nasıl çift ekran yapmam gerekiyor bilmiyorum onunla alakalı yardımcı olabilirseniz cok güzel olur

helxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat
Aslında güzel olabilirdi ama bütçem ile monitör fiyatı tam denk geliyor ve yılbaşı zamları gelmeden almak istiyorum tavsiyeniz için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör geldiği zaman cift ekranlı sistem olucak ama nasıl çift ekran yapmam gerekiyor bilmiyorum onunla alakalı yardımcı olabilirseniz cok güzel olur
Hocam çok kolay aslında YouTube da videolar var bunun için hatta biraz kendiniz karıştırsanız bile bulursunuz. Ama yinede yardımcı olmamı isterseniz hangi ekran kartı markasını kullanıyorsunuz Nvidia ise yardımcı olabilirim ben hep oradan yapıyorum.

KHaRooN0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emirhan Batmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok kolay aslında YouTube da videolar var bunun için hatta biraz kendiniz karıştırsanız bile bulursunuz. Ama yinede yardımcı olmamı isterseniz hangi ekran kartı markasını kullanıyorsunuz Nvidia ise yardımcı olabilirim ben hep oradan yapıyorum.
Rtx 3060 12 GB ekran kartını kullanılıyorum

Top Bottom