Neler Yeni

Yardım lenovo legion R27QE 27'' 2K MONİTÖR GERİ GELDİ

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
4 ekimde ben bunda sipariş vermiştim 6700 tlden. sonra bunlar benim evi bulamadılar kargo geri gidecekti firmayı falan aradım.dedim tekrar teslimat yapın geri gitmesin diye. bunlarda tekrar tselimat yapamıyoruz 2 gün sonra geri gidecek dedi. ben de sinirlendim iptal edin o zaman dedim. tamam denildi ve kargo geri gitti. ayın 6 sında para kk kartıma geri yattı yoluma devam dettim bende. bugün daha yeni monitörü teslim etmişler ama ne takipkodu var ne de sipariş var ortada anlamadım. hb ya girdim ürün iade geldi diye not var ayın 6 sında. napam şimdi ben bunu

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-10-14 saat 13.07.01_e5cedea4.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-14 saat 13.07.01_e5cedea4.jpg
    125.7 KB · Hit: 28

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
eyyüb
h.o galiba nur topu gibi bir bedava monitor oldu :D
yine bir ara sor şimdi değilde ilerde problem olabilir belki veya sana bırakırmı amazon gibi sanmam ama dene bir şansını.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
h.o galiba nur topu gibi bir bedava monitor oldu :D
yine bir ara sor şimdi değilde ilerde problem olabilir belki veya sana bırakırmı amazon gibi sanmam ama dene bir şansını.
bilemedim biraz bekleyeyim en kötü ortaya çıkarsa diğer evin adresini vermiştim haberim olmadan bırakmışlar derim :D

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Oğuz
Bence geri gönder. Bende 3 sene önce iki farklı firmadan ps5 pulse kulaklık almıştım, birisini geri iptal etmeme rağmen adrese yollamışlardı. Kargoyu teslim aldım baktım iptal ettiğim firmadan gelmiş. 1 saat boyunca kulaklığa baktım kutusunu açmadım. Vicdanen rahat edemedim götürdüm iade ettim. Durumu anlattım firmaya. Yani ben olsam geri yollardım. :) Sen nasıl istersen.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
eyyüb
Bence geri gönder. Bende 3 sene önce iki farklı firmadan ps5 pulse kulaklık almıştım, birisini geri iptal etmeme rağmen adrese yollamışlardı. Kargoyu teslim aldım baktım iptal ettiğim firmadan gelmiş. 1 saat boyunca kulaklığa baktım kutusunu açmadım. Vicdanen rahat edemedim götürdüm iade ettim. Durumu anlattım firmaya. Yani ben olsam geri yollardım. :) Sen nasıl istersen.
bencede vicdanen yollaması lazım :)

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bi kontrol edicem monitörü bana hala 2k monitör lazım eğer bir sorun olmazsa monitörde kullanacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

4200 den koyup çok talep oldu diyip bu fiyatlara koyanlara aslında az bile bee

Top Bottom