Neler Yeni

Lenovo Legion R27QE 27 geldi ama parlaklık kısık, ölü piksel de çıktı :)

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Kerem Eldes
Arkadaşlar çözmeye çalıştım ama beceremedim, lenvo g24-1O kullanıyordum ve yan yana olunca çok fark ediyor aralarındaki parlaklık farkı çok göze batıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim, ayarlarını kurcaladım şu an hdr 400'de ve kapatınca çok kötü gözüküyor
Ekran görüntüsü 2024-11-15 191624.png

WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 19.13.32_1187fe58.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Boş verin arkadaşlar ölü piksel çıktı 2 adet :( şimdi iade mi etmem lazım daha bugün geldi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar çözmeye çalıştım ama beceremedim, lenvo g24-1O kullanıyordum ve yan yana olunca çok fark ediyor aralarındaki parlaklık farkı çok göze batıyor. Bunu nasıl değiştirebilirim, ayarlarını kurcaladım şu an hdr 400'de ve kapatınca çok kötü gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Boş verin arkadaşlar ölü piksel çıktı 2 adet :( şimdi iade mi etmem lazım daha bugün geldi

Ölü piksel var sonuçta iade edin. Bazı firmaların ölü piksel konusunda sınırı varmış ama Lenovo böyle bir şey yapmaz herhalde.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
şans işi tabii de dün söyleyemedigime üzülüyordum belki banada böyle gelecekti, gecmis olsun hocam

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ölü piksel var sonuçta iade edin. Bazı firmaların ölü piksel konusunda sınırı varmış ama Lenovo böyle bir şey yapmaz herhalde.
Hocam Almama gibi bir şansları yok zaten internet ürünlerinde

İnternetten alınan üünler koşulsuz sartsız 14 gün içinde iade edilebilir
-Kişisel (sabun,şampuan,havlu,macun) gibi şeyler ve Zarar görmüş (Kırılmış,Yamulmuş) falan ürünler hariç

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
şans işi tabii de dün söyleyemedigime üzülüyordum belki banada böyle gelecekti, gecmis olsun hocam

Ben de sırf HDMI 2.1 için bu monitörle MSI Mag 275QF arasında kalmıştım. 2K kullanacağım için 2.0 yeter diye düşünüp MSI aldım. Lenovo da özellik bakımından güzel ama dediğiniz gibi şans işi. Ürün yorumlarında ölü piksel çıkanlar var. Örneğin bir kullanıcı, tüm testleri yapmış ve sorun yokmuş. İkinci gün ölü piksel çıkmış.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyw ayrıca hdr'ı kapatınca bütün renkler kapanıyor resmen, bütün ayarları doğru yaptım ve gene sıfır renk var... tel kamerasından çok belli olmuyor ama köpek gibi her şeyi gri görüyorum

Ben de sırf HDMI 2.1 için bu monitörle MSI Mag 275QF arasında kalmıştım. 2K kullanacağım için 2.0 yeter diye düşünüp MSI aldım. Lenovo da özellik bakımından güzel ama dediğiniz gibi şans işi. Ürün yorumlarında ölü piksel çıkanlar var. Örneğin bir kullanıcı, tüm testleri yapmış ve sorun yokmuş. İkinci gün ölü piksel çıkmış.
Gerçekten şans işi 1-2 tur iade edicem sonrasında düz msi a döneceğim en kötü :/

Hocam Almama gibi bir şansları yok zaten internet ürünlerinde

İnternetten alınan üünler koşulsuz sartsız 14 gün içinde iade edilebilir
-Kişisel (sabun,şampuan,havlu,macun) gibi şeyler ve Zarar görmüş (Kırılmış,Yamulmuş) falan ürünler hariç
Hadi bakalım talep oluşturdum yarın gelip alacaklar da, değişim yapılması tahmini kaç gün sürer

eyw sağlık diyelim

Ne sınırıymış Allah Allah, 1 değil 2 ölü piksel var bana vadettiğinden 2 eksik

Ekler

• WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 19.42.34_879fac37.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 19.42.34_879fac37.jpg
    438 KB · Hit: 11
  • WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 19.42.35_b8260cc8.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 19.42.35_b8260cc8.jpg
    320.5 KB · Hit: 10

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eyw ayrıca hdr'ı kapatınca bütün renkler kapanıyor resmen, bütün ayarları doğru yaptım ve gene sıfır renk var... tel kamerasından çok belli olmuyor ama köpek gibi her şeyi gri görüyorum

Gerçekten şans işi 1-2 tur iade edicem sonrasında düz msi a döneceğim en kötü :/

Hadi bakalım talep oluşturdum yarın gelip alacaklar da, değişim yapılması tahmini kaç gün sürer

eyw sağlık diyelim

Üç falan diyorlar da kitabın neresinde yazıyor açıklayan yok. Söylenene göre bir tane bile olsa değiştirmeleri gerekiyormuş.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Kerem Eldes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üç falan diyorlar da kitabın neresinde yazıyor açıklayan yok. Söylenene göre bir tane bile olsa değiştirmeleri gerekiyormuş.
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’una göre değiştirmek zorunda, satıcı hepsiburada o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama yani uğraştırmazlar umarım. Çünkü bunu taktıktan sonra mis gibi bayıldığım Lenvo G24'üm cücük kadar ve bulanık gözüküyor gözüme

Ayrıca aha hiç ağlayamazlar az önce 3. yü de buldum

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’una göre değiştirmek zorunda, satıcı hepsiburada o yüzden sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama yani uğraştırmazlar umarım. Çünkü bunu taktıktan sonra mis gibi bayıldığım Lenvo G24'üm cücük kadar ve bulanık gözüküyor gözüme

Ben de sırf bu konularda sıkıntı çıkmasın diye gerekise üç beş fazla verip satıcısı Hepsiburada olanı seçiyorum.

Galvatron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Cengiz Karaköseoğlu

eyw sağlık diyelim

Hocam değişim olursa iade olmuyor

Ben öyle biliyorum. Ama yinede deneyin

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Kerem Eldes

Ben öyle biliyorum. Ama yinede deneyin
Nasıl yani 3 defa değişim yaptım 3'ünde de kusurlu ürün yolladı, ürün doğru olana kadar bununla mı uğraşıcam

Top Bottom