Neler Yeni

Lenovo legion r27QE27alınırmı

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
iade etmeni gerektiren durumlar sıkca yaşanıyor. iade etmekten cekinmem diyorsan al

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miraç
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
Reis degerlendırmelere bakıyorum hayvan gibi var da sıyah noktaydı ölü pikseldi fılan
Ölü piksel filan çok çıkıyor bende almadan yorumlara baktığımda full sıkıntılı yorumlarla karşılaştım üşenmeyip geri iade edersen ölü piksek çıktığında çokta problem olmaz benimde kablo eksik geldi sonrasında gondericez denildi gönderilmedi 200 TL'lik kupon verdiler 1 gün sonra bitti kuponun süresi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Miraç
Ölü piksel filan çok çıkıyor bende almadan yorumlara baktığımda full sıkıntılı yorumlarla karşılaştım üşenmeyip geri iade edersen ölü piksek çıktığında çokta problem olmaz benimde kablo eksik geldi sonrasında gondericez denildi gönderilmedi 200 TL'lik kupon verdiler 1 gün sonra bitti kuponun süresi
Ah be gecmiş olsun reis yok üşenmek değilde bı zamandan sonra mağaza sorun çıkartır diye korkuyorum ayrıca gtgmı mprt mi 0.5ms

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Alperen
Reis degerlendırmelere bakıyorum hayvan gibi var da sıyah noktaydı ölü pikseldi fılan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 0.5ms mprt mı gtg mı!?
Hocam çok bu konuya hakim değilim kusura bakmayın 😀 benim 7-8k bütçem vardı önüme bu çıktı biraz araştırdım aldım ölü piksel çıkmadığı içinde iade etmedim

Top Bottom