Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion Y27-30 27" 0.5ms 180Hz Amd Freesync Premium IPS

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yılmaz Anar
Monitörü 2 ay küsürdür kullanıyorum ve tek bir eksik yönü yok gibi bir şey. 1080p 27 inç olayına takılmayın piksel sayarsınız gibi saçmalıklar dönüyor internette öyle bir olay söz konusu değil. Tabi ki 2018 xantares gibi cs oynamayacaksınız bu monitörle. Renk doygunluğu, ışık sızması olmaması, ghosting olmaması çok iyi detaylar. Parasını sonuna kadar hak ediyor diyebilirim.
Ben dün 2k samsung g5 aldim va panle kavisli bunuda aldim sence hangisini iyade etmeliyim yani tavsiyen varmi

shiver

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Tutkan
Ben dün 2k samsung g5 aldim va panle kavisli bunuda aldim sence hangisini iyade etmeliyim yani tavsiyen varmi
hocam aralarında baya fiyat farkı var fakat samsung 2k ekran sunuyor, ikisinide kurup sana hoş geleni seçmeni öneririm. fiyat sıkıntı değil diyorsan samsungdan devam edebilirsin lenovo tam bir fp ürünü. aralarında herz, curved ve çözünürlük farkı var

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Aradaki sorun VA IPS sorunu değil. 2k 1080p farkı. Neden hala IPS VA farkını anlatıyorsunuz. 1080p 2k farkı çok daha iyi.
ben 1080p oyuncusuyum gidip de fps oyunlarında 2k oynamam ne alaka ips va farkı kıyaslaması 2k zaten görüntü olarak daha iyi onu kör insan bile biliyor herkes ihtiyacı doğrultusunda hareket ediyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ben 1080p oyuncusuyum gidip de fps oyunlarında 2k oynamam ne alaka ips va farkı kıyaslaması 2k zaten görüntü olarak daha iyi onu kör insan bile biliyor herkes ihtiyacı doğrultusunda hareket ediyor.
İyide ben sana göre konuşmuyorum zaten. FPS oyuncusu isen sen git 240hz al 2k ile işin yok. Ben genel olarak konuşuyorum çoğunluğa göre. Bende FPS oynuyorum mesela ama FPS demek sadece valo cs değil ki. Warzone var Apex var bunlarda FPS oyunu. 2k warzone çok tatlı mesela 150 fps alıyorsan 2k da tadından yenmiyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Niye 4090 13900K 2k 240 Hz ekranla oynayan FPS oyuncusu olmuyor mu bu nasil bir cehalet

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Niye 4090 13900K 2k 240 Hz ekranla oynayan FPS oyuncusu olmuyor mu bu nasil bir cehalet
5700 tl ye 2k 240hz monitör atta kamyonla alayım cahil olmayan kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyide ben sana göre konuşmuyorum zaten. FPS oyuncusu isen sen git 240hz al 2k ile işin yok. Ben genel olarak konuşuyorum çoğunluğa göre. Bende FPS oynuyorum mesela ama FPS demek sadece valo cs değil ki. Warzone var Apex var bunlarda FPS oyunu. 2k warzone çok tatlı mesela 150 fps alıyorsan 2k da tadından yenmiyor.
işte 2k da o 240 fps i almadıktan sonra ne anlamı var ki 240 ın o zaman

GirayHan

80+ Platinum
şu va ips tartışması bi bitmedi.

oyun oynuyorsan sadece ips
karma kullanım yapıyorsan içerik tüketiyorsan film vb falan va

iki panel de kullanım amacı senaryolarına göre değişir.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satıcı ile ilgili yukarıda yorumumu belirttim Lenovo teknik servisi gmailden fotoğraf yoluyla problem çözmeye çalışıyor ekstra olarak eğer servise göndermek istersek servis ücreti istiyorlar diğer türlü teknik servis kabul etmiyor
Aynı olay LG'dede var

Oyun oynuyorsan sadece ips?

SadeceSeyf

80+ Gold
5700 TL ye 2k 240hz monitör atta kamyonla alayım cahil olmayan kardeşim

işte 2k da o 240 fps i almadıktan sonra ne anlamı var ki 240 ın o zaman
Ben 2k ekranla FPS oyunu oynamam yazmışsın. Para hesabını niye yapıyorsun? İbrahim senle boşuna uğraşıyor zaman kaybisin

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
The End

Sadece oyun oynuyorsan diğer panellerde alınır, film vs karma ise IPS olacaktı yanlış yazdın, VA da filmi izlerken tam karşıdan izlemen ve ışık sızmalarını görmezden gelmen lazım. VA sadece fiyatı uygun diye alınır, Ya da kavisli bi ekran alınacaksa.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Ben 2k ekranla FPS oyunu oynamam yazmışsın. Para hesabını niye yapıyorsun? İbrahim senle boşuna uğraşıyor zaman kaybisin
boş yapma bilader adam 5700 lük monitör paylaşmış ne üstünden konuşacaz caz yapma işine bak

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
Dün sipariş ettim nays ile 5200 TL geldi dün HB %5 extra indirim vardı her şeyde ekledim bende kargo cıkmış bakalım nasıl olacak 23.6 tn panel 60hz monitörden gececem fark eder diye düşünüyorum:cool:
Durum ne ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yılmaz Anar
Dun geldi kurdum testleri yaptim ips panel renkler monitörün duruşu falan cok iyi ölü piksel yok gosting yok memnunum va panel 2k samsung ta istedim ama onu iptal edecem kesin monitörün mü buldum leptop la kullanmak efsane USB çoklayıcı gibi fazladan 5 usb 3.0 girişi var ve hızlı şarj ediyorlar telefonu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,910
Üyeler
160,902
Son üye
mehmetkarabey
Top Bottom