Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo Legion Y27-30 27" 0.5ms 180Hz Amd Freesync Premium IPS

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
Dun geldi kurdum testleri yaptim ips panel renkler monitörün duruşu falan cok iyi ölü piksel yok gosting yok memnunum va panel 2k samsung ta istedim ama onu iptal edecem kesin monitörün mü buldum leptop la kullanmak efsane USB çoklayıcı gibi fazladan 5 usb 3.0 girişi var ve hızlı şarj ediyorlar telefonu
Hayırlı olsun bende 2.monitor olarak almayı düşünüyorum Hepsiburada nethouse satıcısından aldın değil mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yılmaz Anar
Hayırlı olsun bende 2.monitor olarak almayı düşünüyorum Hepsiburada nethouse satıcısından aldın değil mi ?
Evet almadan once sordum ölupiksel garantiniz varmi diye yok dedi kutu açılırsa servis gereken konuda yardimci olur dedi bunun üzerine hbile görüştüm kayıtsız şartsız iyade edebilirsiniz dedi 14 gun içerisinde yani sorun cikartamaz di zaten

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Selçuk Aslan
Evet almadan once sordum ölupiksel garantiniz varmi diye yok dedi kutu açılırsa servis gereken konuda yardimci olur dedi bunun üzerine hbile görüştüm kayıtsız şartsız iyade edebilirsiniz dedi 14 gun içerisinde yani sorun cikartamaz di zaten
Söylenen ile uygulanan farklı oluyor malasef hbde bı kere dilim yandı korkuyorum Amazon tercihim oluyor gebele.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
onur eren kuş
Mart'da 4700₺'ye almıştım. Şu anki kur için uygun gibi fiyatı.
Kullanıcı yorumum:
+ Işık sızması yok,
+ Hertz durumları FronX'in dediği gibi,
+ Hoparlörü kaliteli bir laptop hoparlörü gibi (2x3W),
+ Pivot özellikleri çok kullanışlı (ayaklığı biraz büyük o nedenle dar masalarda vesa ile kullanmak daha mantıklı),
+ HDR özelliklerinden çok memnunum, 400nit olması nedeniyle başarılı bir performans sunuyor.
+ 4 adet usb 3.2 gen1 girişi var. Laptop ile kullanıyorum ve usb çoklayıcı gibi çok iş görüyor.
+ DCI-P3 gamutunun %95, sRGB gamutunun %99'unu destekliyor. Renk doğruluğu başarılı.

Detaylı teknik bilgiye bu linkten erişebilirsiniz: https://www.displaydb.com/monitor/lenovo-legion-y27-30merhaba monitör bugün elime geçti usb girişine mouse klavye takıyorum ama çalışmıyor herhangi bir ayarı mı var?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
IPS kadar abartılan başka bir panel yok

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
6 aydır kullanıyorum çok memnunum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
diğer paneller güzel olsaydı abartılırdı zaten (tn,va)
3 paneli de kullandım
Sırasıyla
IPS:
Asus VG249Q
Viewsonic XG2405

VA:
Viewsonic VX2718-2KPC
AOC C24G2U
MSI G24C4
Acer ED270UP

TN:
HP V28 4K

Ve bu monitörlerin cidden TN dışında abartılacak bir farkı yok bu monitörden 800TL 700TL daha ucuza 2K 165hz monitör alabiliyorsunuz saygısızlık olursa olsun
Bu paraları bu monitöre vermek bana sorulursa saçmalık hele 2K monitör varken bu fiyatlardan daha aşağılara
Ki şunu söyleyeyim şuan ne kullanıyorsun diye soracak olanlara VS VX2718 2KPC kullanıyorum aldığım ilk monitörde IPS’di ve ona rağmen hala daha üzerine kaç defa VA aldım

Akanzai

80+
Kalite bir VA panel İPS panelden iyidir.Bir kere kontrast için bile alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yılmaz Anar
3 paneli de kullandım
Sırasıyla
IPS:
Asus VG249Q
Viewsonic XG2405

VA:
Viewsonic VX2718-2KPC
AOC C24G2U
MSI G24C4
Acer ED270UP

TN:
HP V28 4K

Ve bu monitörlerin cidden TN dışında abartılacak bir farkı yok bu monitörden 800TL 700TL daha ucuza 2K 165hz monitör alabiliyorsunuz saygısızlık olursa olsun
Bu paraları bu monitöre vermek bana sorulursa saçmalık hele 2K monitör varken bu fiyatlardan daha aşağılara
Ki şunu söyleyeyim şuan ne kullanıyorsun diye soracak olanlara VS VX2718 2KPC kullanıyorum aldığım ilk monitörde IPS’di ve ona rağmen hala daha üzerine kaç defa VA aldım
şimdi mileti yargılamadan önce şu şekilde düşün benim için ips yada va fark etmezdi leptop yanında kulanacak bir monitör arayışındaydım samsun 2k monitör de aldım bunuda aldım ikiside geldi hoperlör olsun hdr desteği ekran parlaklığı usb girişleri olarak bu monitör daha öne cıktı leptop yeni aldım rtx4050 var üstünde oyunlar 1080p de akıcı oynuyorum 2k ne gerek var yani demem o ki herkesin ihtiyacları kendine sacmalık mış değilmiş senin derdin saygı duymuyorsan fikrinide kendine sakla alan alır almayan ihtiyacına göre alır

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
şimdi mileti yargılamadan önce şu şekilde düşün benim için ips yada va fark etmezdi leptop yanında kulanacak bir monitör arayışındaydım samsun 2k monitör de aldım bunuda aldım ikiside geldi hoperlör olsun hdr desteği ekran parlaklığı usb girişleri olarak bu monitör daha öne cıktı leptop yeni aldım rtx4050 var üstünde oyunlar 1080p de akıcı oynuyorum 2k ne gerek var yani demem o ki herkesin ihtiyacları kendine sacmalık mış değilmiş senin derdin saygı duymuyorsan fikrinide kendine sakla alan alır almayan ihtiyacına göre alır
Fikrimi istediğim yerde söylerim saçma buluyorum
Ayrıca RTX4050’li laptopla da kullandım 2K monitörü Gigabyte G5 Mf E2EEE3SD modelini 4 ay kullandım
Dersin ki ben 2K kullanmak istemiyorum 1080p alıp daha fazla FPS almak istiyorum ona bir şey demem

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yılmaz Anar
Fikrimi istediğim yerde söylerim saçma buluyorum
Ayrıca RTX4050’li laptopla da kullandım 2K monitörü Gigabyte G5 Mf E2EEE3SD modelini 4 ay kullandım
Dersin ki ben 2K kullanmak istemiyorum 1080p alıp daha fazla FPS almak istiyorum ona bir şey demem
amac o zaten yani 165 hz ekran alıp 60 fps oynamanın ne anlamı var.
not:fikrini söyle tabi kimse bişey dememiş ama miletin kararlarınada sacma deme demek istediğim sadece ihtiyaçlara göre hareket etmek

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
amac o zaten yani 165 hz ekran alıp 60 fps oynamanın ne anlamı var.
not:fikrini söyle tabi kimse bişey dememiş ama miletin kararlarınada sacma deme demek istediğim sadece ihtiyaçlara göre hareket etmek
Zaten senin gibi karşıma mantıklı bir ihtiyaç ile gelirse ben ona saçma demem ki benim saçma deme nedenim ortada zaten 2K artık geçilmesi gereken bir ekran masaüstü bilgisayarlar için
Ve sen gelipte IPS işte şu cart curtu var diye gidipte 2K 165hz VA sapa sağlam güpgüzelim monitör yerine gidipte VA olduğu için o monitörü değilde IPS olanı tercih ediyorsa 700 800TL fazla verip FULLHD IPS 165Hz bir de ekran alırsa ben onu saçma bulurum
Bak 1000TL fazla verir 240 alır anlarım derim ki bu adam tamam 2K almadı 165 belki 155hz diye almadı 240 istedi ama burada öyle bir durumda yok

+ senin için şöyle söyleyeyim ben 4050 75w ile 2k'da oyunları rahatça oynadım valorant cs'de 165'i rahatça geçiyorsun bile yani
hikayeli oyunlarda da hele DLSS 3 varsa 100 110 120FPS'lerde rahatça oynarsın daha fazlasını istersen bir şey diyemem tabi

Top Bottom