Sırf IPS diye bu paraları veriyorsanız onu bilemem. 2K IPS 2 adet viewsonic monitörüm ve 32'' 1080p VA monitörüm var. VA monitörü 2019 da almıştım sanırım. AOC C32G1 modeli o zaman 1300 TL civarına almıştım onu. İyi ki almışım tık demedi daha.bence 27 inc va ya verilmez ama ips olabilir : ) tercih meselesi tabi
Satıcı ile ilgili yukarıda yorumumu belirttim Lenovo teknik servisi gmailden fotoğraf yoluyla problem çözmeye çalışıyor ekstra olarak eğer servise göndermek istersek servis ücreti istiyorlar diğer türlü teknik servis kabul etmiyorsatıcı ile problem yaşayanlar olmuş, ona göre alın
hepsi burada direk iyade almiyormu cihazı yani sorunlu bir site değil şimdi sipariş etiğim ürün ölü pixel olursa iyade edemiyecekmiyim iş aldık başımızaSatıcı ile ilgili yukarıda yorumumu belirttim Lenovo teknik servisi gmailden fotoğraf yoluyla problem çözmeye çalışıyor ekstra olarak eğer servise göndermek istersek servis ücreti istiyorlar diğer türlü teknik servis kabul etmiyor
Satıcı hepsiburada değil nethouse.hepsiburada
hepsi burada direk iyade almiyormu cihazı yani sorunlu bir site değil şimdi sipariş etiğim ürün ölü pixel olursa iyade edemiyecekmiyim iş aldık başımıza
Anlamadım ki şimdi 1080p ips 27 inc alınmaz diyorsun galiba, ama senin 32 inc va panel 1080p monitörün var, arkadaşa da almıştık fiyat yönünden aoc 32 inc va 1080p ama çok kötü, ips olsa belki renk canlılığından kurtarabilirdi.Sırf IPS diye bu paraları veriyorsanız onu bilemem. 2K IPS 2 adet viewsonic monitörüm ve 32'' 1080p VA monitörüm var. VA monitörü 2019 da almıştım sanırım. AOC C32G1 modeli o zaman 1300 TL civarına almıştım onu. İyi ki almışım tık demedi daha.
va dan ips e geçtim çağ atladım resmen neden öyle dedin, tamam ips kaliteli olan var olmayan var da yine de daha iyi2 side var bende. 5600 TL 1080p 27 inç monitöre vermem.
Aradaki sorun VA IPS sorunu değil. 2k 1080p farkı. Neden hala IPS VA farkını anlatıyorsunuz. 1080p 2k farkı çok daha iyi.va dan ips e geçtim çağ atladım resmen neden öyle dedin, tamam ips kaliteli olan var olmayan var da yine de daha iyi
Ben başka bı monitör almıştım ışık sızması fazlaydı iade vericektim kabul etmedi direkt olarak Lenovo teknik servise yönlendiriyor form doldurmanız gerek felan diyerekten eğer ordan kabul görürse alırız mantığı yapiyorhepsiburada
hepsi burada direk iyade almiyormu cihazı yani sorunlu bir site değil şimdi sipariş etiğim ürün ölü pixel olursa iyade edemiyecekmiyim iş aldık başımıza