🔥İndirim Lenovo Legion Y27-30 27" 0.5ms 180Hz Amd Freesync Premium IPS

Fhd monitöre göre fiyat çok bence

bi kaç aydır kullanıyorum 180hz ve 0.5ms kullanılmıyor en fazla yarım saat acabiliyorsunuz ondada görüntü çamurlaşıyor en rahat 165hzde kullanabiliyorsunuz
diğer bütün özellikleri cok iyi pivot olması cok iyi istedigim gibi ayarlayabiliyorum görüntü hdr açınca çok iyi hoparlor vs fena değil kozmetik olarak baya iyi zaten öneririm 5'e almıştım indirimde

Dün sipariş ettim nays ile 5200 tl geldi dün HB %5 extra indirim vardı her şeyde ekledim bende kargo cıkmış bakalım nasıl olacak 23.6 tn panel 60hz monitörden gececem fark eder diye düşünüyorum:cool:

Mart'da 4700₺'ye almıştım. Şu anki kur için uygun gibi fiyatı.
Kullanıcı yorumum:
+ Işık sızması yok,
+ Hertz durumları FronX'in dediği gibi,
+ Hoparlörü kaliteli bir laptop hoparlörü gibi (2x3W),
+ Pivot özellikleri çok kullanışlı (ayaklığı biraz büyük o nedenle dar masalarda vesa ile kullanmak daha mantıklı),
+ HDR özelliklerinden çok memnunum, 400nit olması nedeniyle başarılı bir performans sunuyor.
+ 4 adet usb 3.2 gen1 girişi var. Laptop ile kullanıyorum ve usb çoklayıcı gibi çok iş görüyor.
+ DCI-P3 gamutunun %95, sRGB gamutunun %99'unu destekliyor. Renk doğruluğu başarılı.

Detaylı teknik bilgiye bu linkten erişebilirsiniz: https://www.displaydb.com/monitor/lenovo-legion-y27-30

bence 27 inc va ya verilmez ama ips olabilir : ) tercih meselesi tabi
Va kötü bir panel değil 👍 IPS monitör çok kaliteli değilse, kaliteli bir va panelden bile daha kötü renk veriyor. Bu yüzden 2k Va panel tercih ederdim ben de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,134
Üyeler
187,455
Son üye
Miracbugra
Geri