Neler Yeni

Lenovo LOQ 12450HX 8GB 512GB SSD RTX 4050 VADE FARKSIZ 6 TAKSİT İMKANI

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Adamlar laptoba bağlanıyor hocam bakmak için ilk başta pil durumunu felan kontrol ediyorlar.Bide seri numarası üzerinden işlem yapıyorlar öyle değiştirin diyince direk olmuyor adamlar bazı şeylere bakıyor ilk başta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başvurumu yaptıktan 5saat sonra felan beni aradılar adam uzaktan laptobuma bağlandı bazı uygulamalar felan yükledi internetten pilin durumuna felan baktı bios güncelliğine felan baktı ondan sonra bu karara vardı.
nerden başvuru yaptın link atar mısın bende yapaym

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Kasa plastik mi ? Alimunyum mu ? Saglam mı ?
Kasa plastik, ama goz ardi edilebilir dandik bisey değil. Bence sağlam, tasarımı da ben dahil bir çok kisi beğeniyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
nerden başvuru yaptın link atar mısın bende yapaym
Hocam ilk başta lenovonun whatshapp teknik desteğiyle konuştum onlar bana servis talebi oluşturdu saat 12 gibi felandı konuştuğumda.Servis kaydı oluşturdular ondan 5saat sonrada beni lenovo teknisyeni aradı müsaitseniz bilgisayarınıza bağlanalım dediler öyle laptopta istediği şeylere baktılar sonra biz size 170w adaptörü yeterli görürsek onla devam edersiniz dedi benim bilgisayarda daha o problem açığa çıkmadığı için direk değiştirmediler.Biz size dönüş yaparız dediler uygun görürsek ücretsiz şekilde değişimini sağlarız dediler.

Telefon numarasınıda heralde buraya yazamıyoruz hocam size dmden atıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak
asus çok ısınıyor hocam. g helper bile olsa ısınıyor.
20 w limiti koyuyorsun G helper ile hiç de ısınmıyor hocam. 80 dereceler en fazla o da bir şey olmaz.

Asus Tuf A 15 Ryzen 5 li olan net olarak çok daha iyi.

İkisi arasında kalmıştım Asus u tercih ettim.

Adaptör daha iyi. Pil ömrü daha iyi. Malzeme kalitesi daha iyi. Klavye aydınlatma çeşitli seçenekler sunuyor.

Ekran kalitesi olarak ikisi de %100 Srgb.

AMD işlemcinin harika özelliği düşük watt çekmesine rağmen fps olarak kayıp yaşatmaması.

20-30 wattlarda 80 100 fps arasında değerlere ulaşıyorsun çoğu oyunda.

Son düzenleme:

Evanescence

80+ Bronze
Bu cihazı alırken mutlaka yanında yedek anakart satın alın. Çok çabuk kronik anakart arızası veren laptop olur kendisi. Ne demişler her lenovo bir gün ölümü tadacaktır. Ama bu lenovo çok kolay ölüyor , kelebek gibi ömürleri çok kısa garibin. Mavi ekran hatalarıda ekstra bonusları.

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Bu cihazı alırken mutlaka yanında yedek anakart satın alın. Çok çabuk kronik anakart arızası veren laptop olur kendisi. Ne demişler her lenovo bir gün ölümü tadacaktır. Ama bu lenovo çok kolay ölüyor , kelebek gibi ömürleri çok kısa garibin. Mavi ekran hatalarıda ekstra bonusları.
zaten bu bütçe de 2 tane adam akıllı laptop var hocam. asus olanın da kronik açma kapama tuşu bozulması var ve lenovoya göre kesinlikle daha sıcak çalışıyor. asusun şarjı daha iyi onun dışında çoğu şeyi lenovodan az bile olsa geride. ve fiyatı daha uygun lenovonun.

20 w limiti koyuyorsun G helper ile hiç de ısınmıyor hocam. 80 dereceler en fazla o da bir şey olmaz.

Asus Tuf A 15 Ryzen 5 li olan net olarak çok daha iyi.

İkisi arasında kalmıştım Asus u tercih ettim.

Adaptör daha iyi. Pil ömrü daha iyi. Malzeme kalitesi daha iyi. Klavye aydınlatma çeşitli seçenekler sunuyor.

Ekran kalitesi olarak ikisi de %100 Srgb.

AMD işlemcinin harika özelliği düşük watt çekmesine rağmen fps olarak kayıp yaşatmaması.

20-30 wattlarda 80 100 fps arasında değerlere ulaşıyorsun çoğu oyunda.
hocam iyi de 3000 lira daha pahalı değil mi

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR