🔥İndirim Lenovo LOQ 15IAX9 32.999TL

Bu anakarti sıkıntı olan laptoptan değil dimi
Bana kusursuz demişti lenovo sürekli bunu diyeceğim bu bilgisayar için xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu Recep'in her dediği şeye inanmayın artık. Sıkıntılı denen modeli 1 yıldır kullanıyorum (i5-12450HX işlemcili olan) ve sorun yaşamadım. LOQ notebooku alıp kullananlar nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ben kendi kullanma şeklimi bu rehberde açıkladım: https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-loq-notebookumu-nasil-kullaniyorum.1166870/
Bende kullandım benzer modeli performans sorunu değil ama PC kalite olarak döküldü lenovoyu aradım kusursuz bilgisayarlarimiz dediler vatan bilgisayar bizimle alakalı değil dediler. İz bile yok tuş ortadan 2ye ayrıldı zamanla bozuldu 1 yıl geçmeden garipti. Takıldığım tek nokta firmaları yetkililer mi çalışanlarına bilgisayarlarimiz kusursuz deyin dedi bilmiyorum ama aynı teknolojik ürünlerde hepsi aynı performansı vermeyebiliyor bunlar kusursuz diyor garip gerçekten. Sonra neden marka takıntım var.

Şu Recep'in her dediği şeye inanmayın artık. Sıkıntılı denen modeli 1 yıldır kullanıyorum (i5-12450HX işlemcili olan) ve sorun yaşamadım. LOQ notebooku alıp kullananlar nasıl kullanıyor bilmiyorum ama ben kendi kullanma şeklimi bu rehberde açıkladım: https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-loq-notebookumu-nasil-kullaniyorum.1166870/

Videoda konuk olan kişi bizzat benim. Konunun Recep Baltaş ile bir ilgisi yok. Bu serinin rtx 4000 serili ekran kartlı modelleri kronik anakart sorunlu. İntel işlemcilerde özellikle HX serili işlemcilerde sorun çok görülüyor. Amd kanadında ise nadir rastlandığını söyleyebilirim. Senin yaşamamış olman başkasının yaşamayacağı anlamına gelmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son zamanlarda yanma olayı ile ilgili konu açan görünmüyor. Üzerine 4 defa BIOS güncellemesi geldi. Ayrıca videodaki notebbok sahibi notebookun watt değerlerinde değişiklik yapmış. Belki bilmeden aşırı güç kullandırdı. Türkiye'de yanma sorunu olan kişi sayısı çok az.
Ayrıca her markanın her notebookunda bu tip sorunlar oluyor. Hiçbir marka model mükemmel değil. Hiçbirinin sorun çıkmayan bir ürünü yoktur.
Bu her şeyde böyle. Bu zamana kadar aldığını tüm teknolojik ürünler mükemmel şekilde çalışıyor muydu bunu bir düşünün.

Son zamanlarda yanma olayı ile ilgili konu açanı görmemiş olabilirsiniz ancak hala yaşayan insanlar var. Forumda ise öneri isteyen herkese direk alınmaması gerektiği söyleniyor. Üzerinden 4 kere BIOS güncellemesi geçti ancak sorunun çözülüp çözülmediğini hala bilmiyoruz. Belki çözülmüştür ancak bilmiyoruz, yarın bir gün önerdiğim birinin bu problemi yaşamasını istemem.

Son düzenleme:
Bende Amazon vasıtasıyla ürünü aldım henüz gelmedi fakat forumda sorun yaşandığına dair konuşmalar tedirgin ediyor. Öncelikle videoda konu bahsi geçen ürün salt olarak bu ürün değil işlemci 12600HX ve 4050 105w versiyonu bu ürün yeni versiyon olarak çıktığını düşünerek belki önceki seride yaşanan sorunlar düzeltilmiş olabilir. Ana kart yanma olayında yine video da söylendiği üzere yüksek grafik içeren işlemlerden bahsediliyor laptop yeterince serin çalışmıyorsa yüksek ısıdan olabileceği kanaatim var. Gelsin bakalım duruma göre ara ara burdan bilgi verilmesi iyi olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,362
Üyeler
185,875
Son üye
ismailcakmak61
Geri