Lenovo LOQ 15IAX9 gtı20 alınır mı?

Dediğim gibi i5 12450HX yerine başka bir işlemciye sahip LOQ varsa bütçenizde 4060'lı onu alabilirsiniz. Yukarıda paylaştığım videoda Recep Baltaş'ın ve anket var içerisinde %10'a yakın ankette i5 12450HX laptopta anakart şikayeti için oy verilmiş modellerin listesinde yer alıyor. Ben uyarmak istedim, isterseniz alabilirsiniz onu da forumda kullanan kişi çok ve PTM 7950 uygulayıp w limiti koyarak belki de anakartı yakmadan kullanabilirsiniz dereceler nispeten düşük olacağından bu sayede anakart arızası ihtimalini azaltmış olursunuz ama ben olsam risk almazdım. Kendim Excalibur G870 kullanıyorum bu arada.
Hocam excalibur dan memnun musunuz

Hocam excalibur dan memnun musunuz
Evet memnunum ama servisi hakkında deneyimim yok maalesef, sıcaklıkları da paylaştım.

Evet memnunum ama servisi hakkında deneyimim yok maalesef, sıcaklıkları da paylaştım.
Hocam peki excalibur un ısınma dışında bir sorunu veya bildiğiniz eksi bir yönü var mı

Hocam peki excalibur un ısınma dışında bir sorunu veya bildiğiniz eksi bir yönü var mı
Control center yazılımı eksik
ddr4 ram var içinde ama çoğu laptopta ddr5
servisini öven çok az var ve ömür boyu ücretsiz değil
Bios arayüzü özensiz ayarlar az

klavye aydınlatması iyi ama ve bence içini açması çok kolay bakım yapması çok kolay. Diğer LOQ gibi laptoplardan bence daha kolay.

Son düzenleme:
Asla alma. durduk yere yanıyor...

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Senr
Control center yazılımı eksik
ddr4 ram var içinde ama çoğu laptopta ddr5
servisini öven çok az var ve ömür boyu ücretsiz değil
Bios arayüzü özensiz ayarlar az

klavye aydınlatması iyi ama ve bence içini açması çok kolay bakım yapması çok kolay. Diğer LOQ gibi laptoplardan bence daha kolay.
Asla alma. durduk yere yanıyor...

Peki bu AMD işlemcili model nasıl olur

Bunlar daha güvenli ama bunlarında yanma ihtimali var sadece intele göre daha az

• Beğen

LOQ dan kaç. KISACA LENOVO ALMA.

• Muhteşem
Her geçen gün forumdaki loq anakart yorumlarını görünce bilgisayarımdan gözüm daha da korkuyor. Hiç oyun oynamıyorum ama yine de korkuyorum. Tam ben bilgisayarı aldım 1 ay sonra anakart olayları patladı. 😢

• Muhteşem
Bu laptop piyasası kafayı yedirtti bana. Oyun oynamıyor olsam bir tane macbook air alıp geçecem de olmuyor işte
Bende aktif olarak lenovo loq i5 12450hx kullanıyorum. 1 yıl oldu alalı ilk aldığımızda herkes aşırı güzel laptop felan dedi aldık sonra anakart problemleri patladı daha bende anakart problemi olmadı inşallahta olmaz. Bu tür şeyler dışında laptoptan baya memnunum stand kullanmamama rağmen gayet güzel değerler veriyor ve sessiz bir laptop muadillerine göre bu fiyata güzel laptop yok maalesef ne alsanız illaki bir problemi olacaktır o yüzden kafanızda ölçüp tartıp hangi sorun daha kolaysa ona yönelmeyi tercih edin hocam :ROFLMAO:

• Muhteşem
Bende aktif olarak lenovo loq i5 12450hx kullanıyorum. 1 yıl oldu alalı ilk aldığımızda herkes aşırı güzel laptop felan dedi aldık sonra anakart problemleri patladı daha bende anakart problemi olmadı inşallahta olmaz. Bu tür şeyler dışında laptoptan baya memnunum stand kullanmamama rağmen gayet güzel değerler veriyor ve sessiz bir laptop muadillerine göre bu fiyata güzel laptop yok maalesef ne alsanız illaki bir problemi olacaktır o yüzden kafanızda ölçüp tartıp hangi sorun daha kolaysa ona yönelmeyi tercih edin hocam :ROFLMAO:
Hocam valla çözüm olarak biri diğerinden beter :D

Benim G870'i de herkes kötülüyordu neredeyse benden rahatı afedersiniz ehm. 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,188
Üyeler
183,957
Son üye
egolukayisi
Geri