Dostum 2 aydır kullanıyorum sormak istediklerini sorabilirsin.
- Ekran hakkında çok şikayet eden olmuş ghosting var deniliyor çok rahatsız ediyor mu? Işık sızması veya ıps glow var mı? Ölü pixel gibi sıkıntılarla karşılaştın mı?
- Malzeme kalitesi ve hoparlöründen yine çokça şikayet etmiş sence durumları nasıl? Kullanırken pişman ettiriyor mu yoksa üstünde durulacak bir konu değil mi?
- Hikayeli ve rekabetçi oyunlar arasında gidip geliyorum performans anlamında beni tatmin eder mi? Sürdürülebilirliği nasıl 2 seneye miladını doldurur mu?
- Aşırı ısınma problemleriyle karşılaştın mı? Klavye ve touchpad'e çok sıcaklık geliyor mu? Isınma kaynaklı fps drop'a hiç denk geldin mi?
- ram'i kesin yükseltmek gerekiyor ekstra ram slotu var mı? 2. Ssd takınca kasada hafif bombe oluşuyor deniliyor deneyimleme şansın oldu mu?
Normalde direkt alırdım bu fiyata kaçmaz ama işlemci aklımda epey soru işareti uyandırıyor günlük kullanıcının üstüne kısa zamanlı editörlük yapan birisiyim beni yarı yolda bırakır mı çok arada kaldım. Biraz fazla soru sordum kusura bakma cevaplarsan çok sevinirim iyi günler