4050li versiyonunu düşünüyorum pek fark yoktur tahminimce, kısaca avantajları ve dezavantajları nelerdirLenovo loq 15ırh8 i5-12450h rtx 4060 kullanıyorum, sorularınızı alabilirim.
Hx olanlarda battery drain var diye biliyorum. Laptopun öyle özel bir avantajı yok. Lenovo isminde nispeten ucuz ürün satmak için bazı yerlerden kısmışlar. Bir indirim döneminde güzel fiyata yakalayıp alabiliyorsanız o zaman iyi oluyor, ucuza 4060. Düşük fiyat farkında acerin falan daha iyi bilgisayarları oluyor. Muadillerine göre artı olarak soğutma diyebilirim, bence yeterli bir seviyede. Aşırı gürültü yapmadan çalışıyor. Pil ortalama, hoparlör kötü, ekran renk oranı üzmez ama ghosting var. Dediğim gibi bunun en büyük artısı ucuza 4060 sunmaktı ama şimdiki piyasada nasıl bilmiyorum. 4050 olan içinse galiba diğerleriyle fiyatlar çok yakın. Alınca üzmez ama çokta güldürmüyor. Mümkünse 12450h almayın, hx nasıl olur bilmiyorum ama bu işlemci laptoplardaki 12. neslin en kötüsü galiba. Bir ekranda Kick yayın açıkken diğer ekranda Cyberpunk açarken video falan donuyor bir süre. Güçlü bir işlemci değil maalesef. Özellikle valo, cs gibi oyunlar oynuyorsanız hem ekrandan hem de işlemciden dolayı tercih etmeyin. Anlatabildim mi bilemiyorum yine merak ettiğinizi sorun.4050li versiyonunu düşünüyorum pek fark yoktur tahminimce, kısaca avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Hocam en çöp markayı önermişsinizHP victuslar var yakın fiyata bellek hızı işlemci hızı bakımından felan daha iyi yt de araştır o daha iyi
Hocam bu nasılMesaj otomatik birleştirildi:
güzel cihaz değil hocam https://techolay.net/sosyal/konu/acer-nitro-v15-neden-alinmaz.15222/
Gereksiz pahalı.
Gereksiz pahalı.
22 bin liraya nitro 5 var konusu açıldı.Bu daha mı alınabilirLENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4050 6GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XV00FYTX Fiyatı, Yorumları - Trendyol
LENOVO LOQ Intel Core i5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4050 6GB DOS 15.6" 144hz Gaming Laptop 82XV00FYTX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Link atabilir misin bulamadım da22 bin liraya nitro 5 var konusu açıldı.
Hx olanlarda battery drain var evet doğru fakat sizin aldığınız eski model bu yeni model hocam yanlışım varsa düzeltin.Ekran olarak 12450hxin ekranı daha güzel 12450hın ekranı %45 NTSC 12450hxın ekranı %100 Srgb.Soğutma olarak benim bildiğim en iyi laptoplardan biri 12450hx tek sorunu battery drain diye biliyorum.Hocam bide az pil süresi onun dışı iyi laptop.Hx olanlarda battery drain var diye biliyorum. Laptopun öyle özel bir avantajı yok. Lenovo isminde nispeten ucuz ürün satmak için bazı yerlerden kısmışlar. Bir indirim döneminde güzel fiyata yakalayıp alabiliyorsanız o zaman iyi oluyor, ucuza 4060. Düşük fiyat farkında acerin falan daha iyi bilgisayarları oluyor. Muadillerine göre artı olarak soğutma diyebilirim, bence yeterli bir seviyede. Aşırı gürültü yapmadan çalışıyor. Pil ortalama, hoparlör kötü, ekran renk oranı üzmez ama ghosting var. Dediğim gibi bunun en büyük artısı ucuza 4060 sunmaktı ama şimdiki piyasada nasıl bilmiyorum. 4050 olan içinse galiba diğerleriyle fiyatlar çok yakın. Alınca üzmez ama çokta güldürmüyor. Mümkünse 12450h almayın, hx nasıl olur bilmiyorum ama bu işlemci laptoplardaki 12. neslin en kötüsü galiba. Bir ekranda Kick yayın açıkken diğer ekranda Cyberpunk açarken video falan donuyor bir süre. Güçlü bir işlemci değil maalesef. Özellikle valo, cs gibi oyunlar oynuyorsanız hem ekrandan hem de işlemciden dolayı tercih etmeyin. Anlatabildim mi bilemiyorum yine merak ettiğinizi sorun.
Evet yenilerdeki renk oranı iyi oldu ama 20 ms gibi bir panel koymaları çok saçma. Battery drain sorununu da lenovoya ulaşıp anlatınca 170i isteyip 230 watt adaptör yolluyorlar. Şahsen pil süresi benim için çok önemsiz. Direkt dışarda kullanmıyorum nereye gitsem fişte zaten.Hx olanlarda battery drain var evet doğru fakat sizin aldığınız eski model bu yeni model hocam yanlışım varsa düzeltin.Ekran olarak 12450hxin ekranı daha güzel 12450hın ekranı %45 NTSC 12450hxın ekranı %100 Srgb.Soğutma olarak benim bildiğim en iyi laptoplardan biri 12450hx tek sorunu battery drain diye biliyorum.Hocam bide az pil süresi onun dışı iyi laptop.
Gönderiyorlarsa cidden hocam bende göndereyim daha üniversiteye gitmicem en azından 230watt gelsin elime.Adamlara epostamı atmam lazım bunun için ?Evet yenilerdeki renk oranı iyi oldu ama 20 ms gibi bir panel koymaları çok saçma. Battery drain sorununu da lenovoya ulaşıp anlatınca 170i isteyip 230 watt adaptör yolluyorlar. Şahsen pil süresi benim için çok önemsiz. Direkt dışarda kullanmıyorum nereye gitsem fişte zaten.
Destek hattı hangi yöntemle çalışıyor bilmiyorum. Bir arkadaşın bilgisayarına bağlandılar, batarya raporunu falanda göstermişti o, ondan sonra eskiyi istediler yenisi geldi.Gönderiyorlarsa cidden hocam bende göndereyim daha üniversiteye gitmicem en azından 230watt gelsin elime.Adamlara epostamı atmam lazım bunun için ?