Hocam ben de almayı düşünüyordum. Birde aklımda hp victus 16 vardı rtx 4060 1 tb lik olan. HP'de de var sanırım bu sorun. Acer nitro 5 3070 ti alsam onda da kronik ısınma sorunu varmış. Ne yapsak bilemedimİ5 rtx4060 lenovo loq aldım fakat işlemci ve ekran kartı aynı anda yüke bindiğinde işlemciyi sınırlıyormuş sanırım geri iade mi etsem?
Normalde nitro 16 alıcaktım ama bütçe arttırıp loq aldım daha açmadım kutusunu nitrodan daha az performans alıcaksam boşuna durmasın iade edeyimHocam o bütçede iade edip daha iyi performans alabileceğin bir laptop yok ki
Nitro 16 4060 43k
Victus 16 lar çok daha fazla limitli
4050li almak zaten makul değil
@Ruffian @yasincaglar loq daki limit konusunu tam açıklayabilir misiniz oyunlarda victustan fark ı yok mu?
Nitro 16 4050 olan ile kıyaslanmaz ki hocam 4060Normalde nitro 16 alıcaktım ama bütçe arttırıp loq aldım daha açmadım kutusunu nitrodan daha az performans alıcaksam boşuna durmasın iade edeyim
Hocam aldığınız 4060 iade edip 4050 almak saçmalık olur. Daha az performans alırsınız nitro 4050deNormalde nitro 16 alıcaktım ama bütçe arttırıp loq aldım daha açmadım kutusunu nitrodan daha az performans alıcaksam boşuna durmasın iade edeyim
Hocam oyun testlerinde işlemci 45watt i geçmiyor ki bu adaptör ilçede ispatlaniyor. 230 w adaptör ikisinide tam güçte besleyemez.Hocam o bütçede iade edip daha iyi performans alabileceğin bir laptop yok ki
Nitro 16 4060 43k
Victus 16 lar çok daha fazla limitli
4050li almak zaten makul değil
@Ruffian @yasincaglar loq daki limit konusunu tam açıklayabilir misiniz oyunlarda victustan fark ı yok mu?
hayatımda ilk defa duydum bu sorunu nerede gördünİ5 rtx4060 lenovo loq aldım fakat işlemci ve ekran kartı aynı anda yüke bindiğinde işlemciyi sınırlıyormuş sanırım geri iade mi etsem?
Kesinlikle haklısınız hocam oyun testleri ortada limit olmasına rağmen drop vs olmuyor %1 değerleri açık ve net.Ben anlamıyorum ki, limitsiz saf güç veren laptopların fiyatları & sıcaklık değerleri ortada.
Victus, LOQ Gibi cihazlarda limit olsa da, olmasa da sıcaklıkları iyiyse bence alınabilir en iyi cihazlar onlardır. ( O Bütçelerde )
Nereden aldın bilmiyorum ama iade etmeyi düşünüyorsan bi kaç gün test et. Sonra edersin. Amazondan aldıysan her türlü iade edersin.
Test etmeden de bakabilirsin, youtube'da videosu fazla fazla vardır diye düşünüyorum.
lenovo yine bu tarz bir hata mı yaptı adaptörü güçsüz mü gerçekten şaka gibiHocam oyun testlerinde işlemci 45watt i geçmiyor ki bu adaptör ilçede ispatlaniyor. 230 w adaptör ikisinide tam güçte besleyemez.