Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo loq alarak hata mı yaptım?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
İ5 rtx4060 lenovo loq aldım fakat işlemci ve ekran kartı aynı anda yüke bindiğinde işlemciyi sınırlıyormuş sanırım geri iade mi etsem?

Emsal

80+ Silver
Hocam o bütçede iade edip daha iyi performans alabileceğin bir laptop yok ki
Nitro 16 4060 43k
Victus 16 lar çok daha fazla limitli

4050li almak zaten makul değil

@Ruffian @yasincaglar loq daki limit konusunu tam açıklayabilir misiniz oyunlarda victustan fark ı yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak
İ5 rtx4060 lenovo loq aldım fakat işlemci ve ekran kartı aynı anda yüke bindiğinde işlemciyi sınırlıyormuş sanırım geri iade mi etsem?
Hocam ben de almayı düşünüyordum. Birde aklımda hp victus 16 vardı rtx 4060 1 tb lik olan. HP'de de var sanırım bu sorun. Acer nitro 5 3070 ti alsam onda da kronik ısınma sorunu varmış. Ne yapsak bilemedim

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nitro 16 4060 43k

@Ruffian @yasincaglar loq daki limit konusunu tam açıklayabilir misiniz oyunlarda victustan fark ı yok mu?
Normalde nitro 16 alıcaktım ama bütçe arttırıp loq aldım daha açmadım kutusunu nitrodan daha az performans alıcaksam boşuna durmasın iade edeyim

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Normalde nitro 16 alıcaktım ama bütçe arttırıp loq aldım daha açmadım kutusunu nitrodan daha az performans alıcaksam boşuna durmasın iade edeyim
Hocam aldığınız 4060 iade edip 4050 almak saçmalık olur. Daha az performans alırsınız nitro 4050de

xTURANN

80+ Silver
Ben anlamıyorum ki, limitsiz saf güç veren laptopların fiyatları & sıcaklık değerleri ortada.
Victus, LOQ Gibi cihazlarda limit olsa da, olmasa da sıcaklıkları iyiyse bence alınabilir en iyi cihazlar onlardır. ( O Bütçelerde )

Nereden aldın bilmiyorum ama iade etmeyi düşünüyorsan bi kaç gün test et. Sonra edersin. Amazondan aldıysan her türlü iade edersin.

Test etmeden de bakabilirsin, youtube'da videosu fazla fazla vardır diye düşünüyorum.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Nitro 16 4060 43k

Hocam oyun testlerinde işlemci 45watt i geçmiyor ki bu adaptör ilçede ispatlaniyor. 230 w adaptör ikisinide tam güçte besleyemez.

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kerim saman
Ekran kartı 115 watt hadi 130 a çıksın. O işlemci de 100 watt görecek bir işlemci değil. 230 watt nasıl yetmeyipte limit yiyecek anlayamadım ben.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Ben anlamıyorum ki, limitsiz saf güç veren laptopların fiyatları & sıcaklık değerleri ortada.
Victus, LOQ Gibi cihazlarda limit olsa da, olmasa da sıcaklıkları iyiyse bence alınabilir en iyi cihazlar onlardır. ( O Bütçelerde )

Nereden aldın bilmiyorum ama iade etmeyi düşünüyorsan bi kaç gün test et. Sonra edersin. Amazondan aldıysan her türlü iade edersin.

Test etmeden de bakabilirsin, youtube'da videosu fazla fazla vardır diye düşünüyorum.
Kesinlikle haklısınız hocam oyun testleri ortada limit olmasına rağmen drop vs olmuyor %1 değerleri açık ve net.

Top Bottom