Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo loq alarak hata mı yaptım?

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
Yok işte hocam zaten bu limit olayı neden bu kadar abartıldi anlamadım. Oyun testlerinde çok bı sıkıntı çıkarmaz renderda fark olabilir ondada zaten Lenovo limit yemiyor. Bu kadar takılmamak lazim
Aynen öyle. Lenovo limit muhabbeti nerden çıktu yahu?

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Aynen öyle. Lenovo limit muhabbeti nerden çıktu yahu?
Oyunlarda 45w sabitlendigi için ama çok büyük sıkıntılar çıkarmıyor bu FPS ve %1 değerlerine bakıldığında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı durum victusdada var

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
N11 den aldım hocam iade politikası iyi mi kötü mü bilmiyorum vallahi
Bu konudan dolayı iade etmenizi tavsiye etmem. Başka bir sorunu çıkmışsa ölü piksel vs. o zaman iade edin tabii ki.

Oyunlarda 45w sabitlendigi için ama çok büyük sıkıntılar çıkarmıyor bu FPS ve %1 değerlerine bakıldığında

Aynı durum victusdada var
7840hs işlemcili lenovoda durum nasıl acaba?

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Bu konudan dolayı iade etmenizi tavsiye etmem. Başka bir sorunu çıkmışsa ölü piksel vs. o zaman iade edin tabii ki.

7840hs işlemcili lenovoda durum nasıl acaba?
Bahsettiğim durum 7840hs de var

45w olayı

Emsal

80+ Silver

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Victus limit konuları sahibi arkadaşlar bunlar testlerini vs yapan arkadaşlar eğer aynı durum loq da da varsa onunda testlerini yapsalar bence güzel olur
Yaw neden bu kadar buna takıldık anlamıyorum. Bu fiyatlarda zaten bu laptoplar var. Nitro 16 en yakını bu 2 bilgisayara oda nerdeyse 5 k fiyat farkı var. Ayrıca bu limit olayı oyun performansınıda o kadar etkilemiyor.

Victus 16 sahibi bir olarak

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
Yaw neden bu kadar buna takıldık anlamıyorum. Bu fiyatlarda zaten bu laptoplar var. Nitro 16 en yakını bu 2 bilgisayara oda nerdeyse 5 k fiyat farkı var. Ayrıca bu limit olayı oyun performansınıda o kadar etkilemiyor.

Harbi hocam. Bu lenovo 32-33 bin, 4060 nitro 16 43 binden başlıyor

Emsal

80+ Silver

Hocam takıldık artık
ya loq un namusunu temizlerler ya da victusun:) ya da 2 si de kirletirler 😅

Emsal

80+ Silver
Ben hala bu fiyata 4060 i5 loqun iyi olduğunu düşünüyorum
Hocam zaten orası kesin ben sadece merak ettiğimden soruyorum yoksa ben loq kullanıcıları kadar laptopunu beğenip herkese tavsiye eden kullanıcılar görmedim

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
Hocam zaten orası kesin ben sadece merak ettiğimden soruyorum yoksa ben loq kullanıcıları kadar laptopunu beğenip herkese tavsiye eden kullanıcılar görmedim
Aynen benim de merakım var

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Harbi hocam. Bu lenovo 32-33 bin, 4060 nitro 16 43 binden başlıyor
Victus 16 ya bu yüzden o kadar çamur atıldı. Ha loq kadar iyi değil olamaz zaten gerek slotlar, gerek ekran, gerek kontrol center. Ama benzeri durum oyunlarda loqda oluyor. Herkes loqun bu konuda iyi olduğunu düşünüyordu FPS değerleri gayet iyiydi ki iyi zaten. Ama anladık ki victus 16 dan bı farkı yok ki bı farkı olmaması kötü bişey değil. Bu durum o kadar kötü o kadar abartılacak bir durum değil HP ninde Lenovonunda mühendisleri bu konuda iyi çalışmışlar. Ha yinede başta saydığım nedenlerden dolayı her zaman loq daha iyi. tabii ki HP de bu limit ekran kartı yüke girmese bile olduğu için render performansı kötü etkileniyor loq a göre. Ama bir gamera göre loq la victusun limiti fark etmiyor.

Umarım yanlış anlatmamisimdir anlatmak istedigimi :)

Top Bottom