Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo loq alarak hata mı yaptım?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Lenovo da limit konusu nerdeyse yok eski cihazlarda yiyen olmuş i7 10.nesil kullanan adam yemiş temizlik ve bakım ile düzelmiş Victus olduğu yerde arada sırada 4200 devir çalıştırıyor fanı 72 derece oluyo işlemci hayla çözemedim bişeyde yüklenmiyor işlemciye.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Hocam deli gibi drop yiyorum isterdeniz frametime imi cs 2 yi geri yükleyip atayim hayla neyin kafasındasınız ?
Sizin cihazınızda sorun olabilir hocam ben kendimden gördüğümü söylüyorum, fanboy değilim zaten loq ile victus kıyaslanamaz fakat bu loqdada victusdaki gibi oyunlarda limit yediği gerçeğini değiştirmez yinede bu bende olduğu gibi fpse etki etmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Loq limit yese bile drop yemiyor fakat victusta böyle yani benim modelim böyle?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Sizin cihazınızda sorun olabilir hocam ben kendimden gördüğümü söylüyorum, fanboy değilim zaten loq ile victus kıyaslanamaz fakat bu loqdada victusdaki gibi oyunlarda limit yediği gerçeğini değiştirmez yinede bu bende olduğu gibi fpse etki etmiyor
Fanboyluğa girer paşa pşa girer Victus un limiti ile Loq un limits bir tutulmaz victus da EDP throttle var Loq da düz limit var victusa eline geçen limiti koymuşlar.

Hayla loq la victusu aynı keseye koyuyorlar delirecem.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Fanboyluğa girer paşa pşa girer Victus un limiti ile Loq un limits bir tutulmaz victus da EDP throttle var Loq da düz limit var victusa eline geçen limiti koymuşlar.
Anlatamıyorum heralde yada siz anlamıyor sunuz? Oyunlarda iki modelde limit yiyor ben burda kıyas yapmıyorum loq da olan şeyi söylüyorum kardeşim

Hayla loq la victusu aynı keseye koyuyorlar delirecem.
Kim aynı keseye koyuyor Allah için söyleyin yazdıklarımı adam akıllı ya okuyun anlamiyorsanizda gidin Türkçe öğrenin.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
@Ruffian Victus konusunu açtığında %1 fpsin ne olduğunu bilmiyordun kardeşim 1 sayfa sana bunu ispat etmekle uğraştım buda senin dik kafaligini gösterir.

Yani ben orda asilnda senin ne olduğunu anladım

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
@Ruffian Victus konusunu açtığında %1 fpsin ne olduğunu bilmiyordun kardeşim 1 sayfa sana bunu ispat etmekle uğraştım buda senin dik kafaligini gösterir.

Yani ben orda asilnda senin ne olduğunu anladım
Ordaki hatamı kabul ettim peki şimdimi hatanızı siz neden kabul etmiyorsunuz? EDP ve PL1 PL2 limit yiyen cihazı savunuyorsunuz bana %1 lik fps değerini savunmaktan bile saçma.

Anlatamıyorum heralde yada siz anlamıyor sunuz? Oyunlarda iki modelde limit yiyor ben burda kıyas yapmıyorum loq da olan şeyi söylüyorum kardeşim

Kim aynı keseye koyuyor Allah için söyleyin yazdıklarımı adam akıllı ya okuyun anlamiyorsanizda gidin Türkçe öğrenin.
Siz öğrenin ilk önce çünkü hayla victus la loqu aynı keseye koyuyorsunuz bu 2 cihaz bir değil.

Tabi sıkışırsanız aç eski defterleri işine gelirse kendi cihazınızı bana savunmayın aynısı bende var.

aradığım şey bu cümle hocam baştan yazsanıza:)

@K3R1M hocam temizledik namusunu 😅
Emsal hocam unutmayın bir insan çok sıkışırsa eski defterleri açarak saldırmaya çalışır bana yapmaya çalıştığı şey o açık bulsa victusu savunmaya geçiyor ama izin vermem victus ile loq bir cihazlar değil LOQ u omen ile kapıştırıyolar.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Ordaki hatamı kabul ettim peki şimdimi hatanızı siz neden kabul etmiyorsunuz? EDP ve PL1 PL2 limit yiyen cihazı savunuyorsunuz bana %1 lik fps değerini savunmaktan bile saçma.

Siz öğrenin ilk önce çünkü hayla victus la loqu aynı keseye koyuyorsunuz bu 2 cihaz bir değil.

Tabi sıkışırsanız aç eski defterleri işine gelirse kendi cihazınızı bana savunmayın aynısı bende var.
Anlamada sorun yaşıyor musunuz ? Ben 2 cihazı aynı kefeyemi koyuyorum koyduğum 1 yazı lütfen gösterirseniz sevinirim.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Anlamada sorun yaşıyor musunuz ? Ben 2 cihazı aynı kefeyemi koyuyorum koyduğum 1 yazı lütfen gösterirseniz sevinirim.
Okuyorum ve daha da sinirleniyorum çünkü hayla loq daki limiti victusdaki limitle bir tutmaya čalışıyorsunuz.

Oyunlarda 45w sabitlendigi için ama çok büyük sıkıntılar çıkarmıyor bu FPS ve %1 değerlerine bakıldığında

Aynı durum victusdada var
Bakın bir tutmuşsunuz.

Ekran kartına binen oyunda işlemciden ne bekliyorsunuz onu çözemedim ben.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Okuyorum ve daha da sinirleniyorum çünkü hayla loq daki limiti victusdaki limitle bir tutmaya čalışıyorsunuz.
İlk başta iki cihazı bir kefeye koyuyor dediniz şimdi limiti diyorsunuz. Ama ben iki cihazın limitinide aynı kefeye koymuyorum

Emsal

80+ Silver
Hocam dışardan bir göz ile bakıyorum şu an aynı kefeye genel manada koymuyorsunuz

ancak ruffian açıklaması ile beraber limitlerin aynı olmadığını siz ise aynı olduğunu söylüyorsunuz

Render olayını katmayın direk oyun için söylüyorum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İlk başta iki cihazı bir kefeye koyuyor dediniz şimdi limiti diyorsunuz. Ama ben iki cihazın limitinide aynı kefeye koymuyorum
Cevapladığım mesaja bakın anlarsınız.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Victus 16 ya bu yüzden o kadar çamur atıldı. Ha loq kadar iyi değil olamaz zaten gerek slotlar, gerek ekran, gerek kontrol center. Ama benzeri durum oyunlarda loqda oluyor. Herkes loqun bu konuda iyi olduğunu düşünüyordu FPS değerleri gayet iyiydi ki iyi zaten. Ama anladık ki victus 16 dan bı farkı yok ki bı farkı olmaması kötü bişey değil. Bu durum o kadar kötü o kadar abartılacak bir durum değil HP ninde Lenovonunda mühendisleri bu konuda iyi çalışmışlar. Ha yinede başta saydığım nedenlerden dolayı her zaman loq daha iyi. tabii ki HP de bu limit ekran kartı yüke girmese bile olduğu için render performansı kötü etkileniyor loq a göre. Ama bir gamera göre loq la victusun limiti fark etmiyor.

Umarım yanlış anlatmamisimdir anlatmak istedigimi :)
. Bakarsanız anlarsiniz

Top Bottom