Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo loq alarak hata mı yaptım?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
. Bakarsanız anlarsiniz
Abartılacak bir durum var yani öyle bir dereceki victus daki limit i7 12.nesil ile i5 12.nesil den fark yiyorsunuz ve bu limit anakarta bağlı oluyor yani özel olarak konmuyor anakarta işleniyor.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
İkiside oyunda limit yiyor anlatmak istediğim bu. Fakat loq ekran kartının yüke girmediği durumlarda işlemci limiti yemiyor buda cinebench teslerinde daha fazla puan almasını ve render performansını iyi yönde etkiliyor. Ama bir gamer yani oyun oyanayn birine göre iki cihazda limit yiyor. Mühendis, video editörü gibi kişiler tarafından fark hissedilir.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İkiside oyunda limit yiyor anlatmak istediğim bu. Fakat loq ekran kartının yüke girmediği durumlarda işlemci limiti yemiyor buda cinebench teslerinde daha fazla puan almasını ve render performansını iyi yönde etkiliyor. Ama bir gamer yani oyun oyanayn birine göre iki cihazda limit yiyor. Mühendis, video editörü gibi kişiler tarafından fark hissedilir.
Drop konusundada hissedilir 90 lara düşüyor fps em 200 lerden bir ara dondu komple çünkü limit yedi ne olduğunu şaşırdı cihaz.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Abartılacak bir durum var yani öyle bir dereceki victus daki limit i7 12.nesil ile i5 12.nesil den fark yiyorsunuz ve bu limit anakarta bağlı oluyor yani özel olarak konmuyor anakarta işleniyor.
İntelli victuslarda bahsetmiyorum zaten ordaki limitler çok kötü çünkü intel deli gibi watt çektiğinden dolayı

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Olur olmadık yerde limit yersiniz sinirden parçalarsınız bilgisayarı attığım sslerdeki gibi bazı kişilerde GHz de çok düşüyor 2.54 GHz e kadar düşmüş bende 1 GHz i gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

İntelli victuslarda bahsetmiyorum zaten ordaki limitler çok kötü çünkü intel deli gibi watt çektiğinden dolayı
Bunu intele bağlayabilirsiniz ama ağırlıklı olarak anakartda çünkü limit anakarta işlenmiş durumda.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Drop konusundada hissedilir 90 lara düşüyor fps em 200 lerden bir ara dondu komple çünkü limit yedi ne olduğunu şaşırdı cihaz.
O sizin cihazınız benim cihazım yemiyor sizin cihazinizda üretim hatası olabilir garanti ye gönderebilrsiniz

Ben sadece gördüklerimi söylüyorum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Victusun alınmayacağına dair onlarca kanıtım var boşuna uğraşmayın bu cihazla uygun fiyata aldıysanız ne mutlu ama eşit fiyata LOQ gibi cihazlar var ken aldıysanız ne yazık size derim.

O sizin cihazınız benim cihazım yemiyor sizin cihazinizda üretim hatası olabilir garanti ye gönderebilrsiniz

Ben sadece gördüklerimi söylüyorum
Hocam bendeki değil sadece kaç kişiyi ben baz alıyorum orda kanallardan ekran görüntüleri konulardan alıntılar bende sadece olsa hadi neyse ama çoğu kişide var bu.

Babangida Babayaro

80+ Bronze
İade etme. Bu fiyata daha bulunmaz 1 nisandan sonra . Demedi deme. Al kullan. Keyfine bak.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Birde şu bendeki cihaza saldırmayı bırakın açıklamaktan bıktım hakkımdaya incelemelere tek bir cihaz baz alınmamıştır yazıcam şimdi.

Her daim benim bir açığımı arıyorsunuz benden ne istiyorsunuz onuda anlamadım yani sırf adanada yaşıyorum diye beni suçlu buldunuz ayıp yani ben orda 8 kişinin cihazını baz alıyorum.

@yasincaglar hocam en iyisini yapıyor anladığı dilden konuşuyor herkese ben empati yapmaya çalışıyorumde değmezmiş zaman kaybı.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

Emsal

80+ Silver
Birde şu bendeki cihaza saldırmayı bırakın açıklamaktan bıktım hakkımdaya incelemelere tek bir cihaz baz alınmamıştır yazıcam şimdi.

Her daim benim bir açığımı arıyorsunuz benden ne istiyorsunuz onuda anlamadım yani sırf adanada yaşıyorum diye beni suçlu buldunuz ayıp yani ben orda 8 kişinin cihazını baz alıyorum.
Hocam farz edelim ki victus bütün laptopları sizinki gibi değil ama 50 tanesinden 8-9 u sizinki gibi olsa bile uzak durmak ya da en azından aldıktan sonra bütün testlerini yapıp öyle kullanmak lazım

Çünkü siz 8-9 tane de test ettim diyorsunuz ki az bir sayı değil

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam farz edelim ki victus bütün laptopları sizinki gibi değil ama 50 tanesinden 8-9 u sizinki gibi olsa bile uzak durmak ya da en azından aldıktan sonra bütün testlerini yapıp öyle kullanmak lazım

Çünkü siz 8-9 tane de test ettim diyorsunuz ki az bir sayı değil
Hocam şans işi şanslılardan biri silent hocam adam 15K puan alıyor çoğu kişi 14.8K puanı geçemezken her türlü yolu deneyip birde müjdede vereyim UXTU ile inteldeki limiti azaltmayı başardı @yasincaglar hocam isteyen yardımcı olabilir benim test ettiğim cihazlar AMD elimde intel yok testler var sadece.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Victusun alınmayacağına dair onlarca kanıtım var boşuna uğraşmayın bu cihazla uygun fiyata aldıysanız ne mutlu ama eşit fiyata LOQ gibi cihazlar var ken aldıysanız ne yazık size derim.

Hocam bendeki değil sadece kaç kişiyi ben baz alıyorum orda kanallardan ekran görüntüleri konulardan alıntılar bende sadece olsa hadi neyse ama çoğu kişide var bu.
Öncelikle zaten o fiyat bandında victus almam aldırmam loq gibi cihazlar varken. Ben Kasım indiriminde r7 7840 ha 4060 1 TB SSD ve 32 GB ramli modelini aldım 33kya @$ilent ile aynı model cihazlarımız ve aynı indirimde aldık heralde. İkimizde böyle sorunlar gözükmüyor.

Ha limit konusunda oyublarda loq 45 watt çekiyor bu gerçeği kabullenin. Zaten 230 w adaptör var ki adaptörler 230watt yazıyor ise tam 230 w vermez loqda ve 115 w ekran kartı ile işlemciyi ikiside yük altında besleyemez basit bir hesap ile. Buda oyunlarda işlemcinin limit yemesine sebep oluyor.

Boşluk bıraktığım kisiminda oyunlarda limit yediğini kanıtlamaya çalıştım zaten oyun testlerine bakıldığında da 45w çektiği gözüküyor 45 w değeri oradan geldi.

Yinede limitleme sistemini çok beğendim. En azından victusdaki gibi sırf 65w değil işlemci sadece yüke girdiğinde victustan daha iyi performans alıyor.

Yukarıda anlattığım durum, ek slotlar, omen gaming hubun rezilliği ve Lenovo vantagin güzelliği, malzeme kalitesini bilmiyorum ama çok iyi değil deniyor, victusa nazaran daha iyi bir ekranı ile öne geçiyor ha ekranı iyi değil ama victusunki kadar kötü değil. Bu sebeplerden dolayı sadece oyun oynayan birisi eğer Kasım'da olduğu gibi dev bir indirim yakalarsa victus yinede alınabilir, ama sadece oyun oynuyor ise! Onun dışında aynı fiyat bandında ki loqdan vazgememesi lazım.

@Ruffian bunada fanboyluk demezsin heralde gerçekleri yazdım 😅

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam şans işi şanslılardan biri silent hocam adam 15K puan alıyor çoğu kişi 14.8K puanı geçemezken her türlü yolu deneyip birde müjdede vereyim UXTU ile inteldeki limiti azaltmayı başardı @yasincaglar hocam isteyen yardımcı olabilir benim test ettiğim cihazlar AMD elimde intel yok testler var sadece.

15.9K öhm öhm.

Top Bottom