hintli reis pc yi 1 rupiciden almış (!)
hintli reis pc yi 1 rupiciden almış (!)
içimde kalırdı yapmasaydım kusuruma bakmayın gördüğüm kadarıyla güzel bir ayar çekilmiş gerektiği yerde çalışıyor işlemci victus gibi 65 de kitli kalmıyor valorant gibi oyunlarda avantajlı.
İyide zaten 60w in üstüne çıkamıyor ekran kartı yükte ikeniçimde kalırdı yapmasaydım kusuruma bakmayın gördüğüm kadarıyla güzel bir ayar çekilmiş gerektiği yerde çalışıyor işlemci victus gibi 65 de kitli kalmıyor valorant gibi oyunlarda avantajlı.
ekran kartı yükteyken zaten valorant o kadar fazla binmiyor ekran kartına LOQ her türlü daha avantajlı ben ve arkadaşlarım farkda yiyoruz.İyide zaten 60w in üstüne çıkamıyor ekran kartı yükte iken
Victusu çok gömdüm azıcık öveyim ekran kartı performansı güzel olması gerektiği gibi tabi 15 lerde ondada limit var ve maksimum 75 watt.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı yükteyken zaten valorant o kadar fazla binmiyor ekran kartına LOQ her türlü daha avantajlı ben ve arkadaşlarım farkda yiyoruz.
Cyberpunk testinde 55w larda geziyor işlemci
%1 değerleride FPS oyunu ve deatmache göre iyi benceCyberpunk testinde 55w larda geziyor işlemci
LOQ da daha da iyi attığım video da cyberpunk a gelin görürsünüz.%1 değerleride FPS oyunu ve deatmache göre iyi bence
Hocam cyberpunkda mekandan mekana %1 FPS değişir genel itibari ile bakarsanız zaten cyberpunkda kötü gözüküyor forzada fln 110avg %1 90 FPS lerde gözüküyor.LOQ da daha da iyi attığım video da cyberpunk a gelin görürsünüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gene bişeyler oluyor buna.
CS 2 de çok berbat %1 lik fps değeri var LOQ her türlü daha iyi fazla tartışmaya gerek yok boş boş uzatıyoruz.Hocam cyberpunkda mekandan mekana %1 FPS değişir genel itibari ile bakarsanız zaten cyberpunkda kötü gözüküyor forzada fln 110avg %1 90 FPS lerde gözüküyor.
CS 2 gibi oyunlarda normal sürekli spawn olan kişiler rekabetçi oyunlarda o değerleri görmesi normalCS 2 de çok berbat %1 lik fps değeri var LOQ her türlü daha iyi fazla tartışmaya gerek yok boş boş uzatıyoruz.
uzun lafın kısası drop yemeniz an meselesi %1 lik fps leriniz düşük bütçede başka laptop yoksa alınır yoksa her türlü diğer laptoplar fark takacaktır.CS 2 gibi oyunlarda normal sürekli spawn olan kişiler rekabetçi oyunlarda o değerleri görmesi normal