Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha tabi koşulları bilmiyoruz genelleme yapmak yanlış olur
buna fanboyluk demem ama önceki yazdıklarınıza derim.Öncelikle zaten o fiyat bandında victus almam aldırmam loq gibi cihazlar varken. Ben Kasım indiriminde r7 7840 ha 4060 1 TB SSD ve 32 GB ramli modelini aldım 33kya @$ilent ile aynı model cihazlarımız ve aynı indirimde aldık heralde. İkimizde böyle sorunlar gözükmüyor.
Ha limit konusunda oyublarda loq 45 watt çekiyor bu gerçeği kabullenin. Zaten 230 w adaptör var ki adaptörler 230watt yazıyor ise tam 230 w vermez loqda ve 115 w ekran kartı ile işlemciyi ikiside yük altında besleyemez basit bir hesap ile. Buda oyunlarda işlemcinin limit yemesine sebep oluyor.
Boşluk bıraktığım kisiminda oyunlarda limit yediğini kanıtlamaya çalıştım zaten oyun testlerine bakıldığında da 45w çektiği gözüküyor 45 w değeri oradan geldi.
Yinede limitleme sistemini çok beğendim. En azından victusdaki gibi sırf 65w değil işlemci sadece yüke girdiğinde victustan daha iyi performans alıyor.
Yukarıda anlattığım durum, ek slotlar, omen gaming hubun rezilliği ve Lenovo vantagin güzelliği, malzeme kalitesini bilmiyorum ama çok iyi değil deniyor, victusa nazaran daha iyi bir ekranı ile öne geçiyor ha ekranı iyi değil ama victusunki kadar kötü değil. Bu sebeplerden dolayı sadece oyun oynayan birisi eğer Kasım'da olduğu gibi dev bir indirim yakalarsa victus yinede alınabilir, ama sadece oyun oynuyor ise! Onun dışında aynı fiyat bandında ki loqdan vazgememesi lazım.
@Ruffian bunada fanboyluk demezsin heralde gerçekleri yazdım
ben 90 ları görüyorum Dying Light da tabi her şey açık ekstradan tüm dlc ler dahil Forzada 93 leri bile gördüm işlemciye pek odaklanmadığı için fazla drop yemedim Valorant ve CS gibi oyunlarda deli gibi drop yedim benim gibi çoğu kişi aynı durumdan muzdarip hiç bir şekilde tercih edilmez victus loq yerine ve limitleri karşılaştırılamaz eline geçen katılmış limit olarak dua etmemiz lazım AMD ye çünkü biraz daha yüksek güç çekse intelden fazla fark oluşmaz.Soğutma konusunda da victusla arasinda pek bi fark yok gibi duruyor 45w işlemci TDP değeri ile 85 derece forza testinde
Ha tabi koşulları bilmiyoruz genelleme yapmak yanlış olur
Sizin cihazınız intelmiydibuna fanboyluk demem ama önceki yazdıklarınıza derim.
ben 90 ları görüyorum Dying Light da tabi her şey açık ekstradan tüm dlc ler dahil Forzada 93 leri bile gördüm işlemciye pek odaklanmadığı için fazla drop yemedim Valorant ve CS gibi oyunlarda deli gibi drop yedim benim gibi çoğu kişi aynı durumdan muzdarip hiç bir şekilde tercih edilmez victus loq yerine ve limitleri karşılaştırılamaz eline geçen katılmış limit olarak dua etmemiz lazım AMD ye çünkü biraz daha yüksek güç çekse intelden fazla fark oluşmaz.
Ayrıca yazarak anca bu kadar oluyor önceki yazılarımı yanlıs anlamış olabilirsinizbuna fanboyluk demem ama önceki yazdıklarınıza derim.
ben 90 ları görüyorum Dying Light da tabi her şey açık ekstradan tüm dlc ler dahil Forzada 93 leri bile gördüm işlemciye pek odaklanmadığı için fazla drop yemedim Valorant ve CS gibi oyunlarda deli gibi drop yedim benim gibi çoğu kişi aynı durumdan muzdarip hiç bir şekilde tercih edilmez victus loq yerine ve limitleri karşılaştırılamaz eline geçen katılmış limit olarak dua etmemiz lazım AMD ye çünkü biraz daha yüksek güç çekse intelden fazla fark oluşmaz.
yok AMD.Sizin cihazınız intelmiydi
Ayrıca yazarak anca bu kadar oluyor önceki yazılarımı yanlıs anlamış olabilirsiniz
Hocam benim işlemcim 85 geçmiyor victus 16 nerdeyse burdaki loq ile aynı watt ve aynı sıcaklık değerlerinj aliyorumbuna fanboyluk demem ama önceki yazdıklarınıza derim.
garibanın yüzü güler mi benim gibi 8 kişi bu derecelerden ve drop sorunlarından muzdarip başkalarıda var ama onlara ulaşamadım.Hocam benim işlemcim 85 geçmiyor victus 16 nerdeyse burdaki loq ile aynı watt ve aynı sıcaklık değerlerinj aliyorum
O zaman bizim cihazımız sorunlu duruma çıkıyor . Bir dakika bu çok mantiksiz....garibanın yüzü güler mi benim gibi 8 kişi bu derecelerden ve drop sorunlarından muzdarip başkalarıda var ama onlara ulaşamadım.
teknolojide şans da var her cihaz aynı değerleri vermez.O zaman bizim cihazımız sorunlu duruma çıkıyor . Bir dakika bu çok mantiksiz....
tabii ki ama bizim cihazımız çok stabil çalışıyor ama sizin cihazlar stabil çalışmıyor bu durum cogunluktami acaba. Öyle ise biz şanslıyız @$ilent ile ben s0047nt modelinde böyle bir sorun gözlemledikteknolojide şans da var her cihaz aynı değerleri vermez.
ben S0012NT S0057NT(benim cihazım) S0024NT birkaç tane daha var tabi aynı olanda var S0023NT de vardı sanırsam bunları baz aldım ben.tabii ki ama bizim cihazımız çok stabil çalışıyor ama sizin cihazlar stabil çalışmıyor bu durum cogunluktami acaba. Öyle ise biz şanslıyız @$ilent ile ben s0047nt modelinde böyle bir sorun gözlemledik
Biraz garip bir Türkçe ile yazmışim ama
Gördüğüm kadar ile 55w üstüne cikamamis
Bu loq için Türkçe incelemede varmış
hintli reis pc yi 1 rupiciden almış (!)Gördüğüm kadar ile 55w üstüne cikamamis