linkleri atın bakalım değermi değmezmi görmeden bişey söylemem ama şöyle baktığımızda 450H kısılmış bir işlemci R7 7840hs daha iyi olacaktır bütçe var ise alınabilir.Hala neyi tartışıyorsunuz sajkbdhsada. Bir şey soracağım 12450h loq yerine 7840hs tercih etmeye gerek var mı? fiyat farkı 7 bin.
Hocam cs2 De normal burda loq da da hatta çoğu sistem %1 i çok iyi olmaz diye tahmin ediyorumuzun lafın kısası drop yemeniz an meselesi %1 lik fps leriniz düşük bütçede başka laptop yoksa alınır yoksa her türlü diğer laptoplar fark takacaktır.
evet olmaya bilir ama victus dan üstün olacağı kesin olduğu için söyledim.Hocam cs2 De normal burda loq da da hatta çoğu sistem %1 i çok iyi olmaz diye tahmin ediyorum
12450h loqlinkleri atın bakalım değermi değmezmi görmeden bişey söylemem ama şöyle baktığımızda 450H kısılmış bir işlemci R7 7840hs daha iyi olacaktır bütçe var ise alınabilir.
Bunu kesin olarak soyleyemzsin çünkü çektiği watt değerleri diğer oyunlarda çok yakınevet olmaya bilir ama victus dan üstün olacağı kesin olduğu için söyledim.
Koyun can derdinde kasap et derdinde
dur arada işimi halledim çaktırmaKoyun can derdinde kasap et derdinde
İhtiyar sen niye beni takip ediyon ya. Araştırmalarıma taş koyma lütfen bunlar önemli detaylar.
Biz buna taciz diyoruz(!)İhtiyar sen niye beni takip ediyon ya. Araştırmalarıma taş koyma lütfen bunlar önemli detaylar.![]()
Hocam video var mı diye bakıyım dedim 2 loq kıyası için sen çıktın yine karşıma ayrı bir caziben varİhtiyar sen niye beni takip ediyon ya. Araştırmalarıma taş koyma lütfen bunlar önemli detaylar.![]()
AAAA ne kadar ayıpBiz buna taciz diyoruz(!)
Aman be daha da sormuyorum sadjkaHocam video var mı diye bakıyım dedim 2 loq kıyası için sen çıktın yine karşıma ayrı bir caziben var