Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo loq alarak hata mı yaptım?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Hocam 55 watt çekiyor dediniz %1 lik fps gene yüksek LOQ da
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi kullanırsan çoğu cihaz gider.
İyide tek cyberpunkda öyle diğer değerlere bakarsanız victusun iyi olduğunu görebilirsiniz aynı değerleri alır victus ile

NZXT

80+ Bronze
Birde şu bendeki cihaza saldırmayı bırakın açıklamaktan bıktım hakkımdaya incelemelere tek bir cihaz baz alınmamıştır yazıcam şimdi.

Her daim benim bir açığımı arıyorsunuz benden ne istiyorsunuz onuda anlamadım yani sırf adanada yaşıyorum diye beni suçlu buldunuz ayıp yani ben orda 8 kişinin cihazını baz alıyorum.

@yasincaglar hocam en iyisini yapıyor anladığı dilden konuşuyor herkese ben empati yapmaya çalışıyorumde değmezmiş zaman kaybı.
Ben saldım öyle kişilerle uğraşmayı, boşa vakit kaybı kardeşim. Onca işlerimi ektim rehberler için ve yorumlar için. Ama değdi mi hayır. Yok senin cihazda sorun var victuslar iyi felan, bu nasıl bir düşünce anlamıyorum ben sizin değerleriniz iyi olunca diğerlerinin iyi olmasını felanmı bekliyorsunuz. Bu forumdanda max bu beklenir zaten. Gömdürtmemeye devam edin şu cihazı, alan alsın yazın klima niyetine kullansın çok soğutuyomuş ya cihazı. Anlama zorluğu var diye boşuna demiyorum ben bazı kişiler için. Sonrada böyle diyince suçlu ben oluyorum,ondan saldım ben artık insanlarla tartışmaya girmekten, çünkü lafı anlatamazsın, bırak kardeşim kim ne alıyorsa alsın onca yorum attık bunlarıda anlamayana laf anlatamazsın zaten sal gitsin uğraşma. Onca işimi ektim ben buradakiler için sonuç. Ruffianin cihazında sorun var. Böyle devam edin kardeşlerim sonrada konu açmayın victus drop diye diyeceklerim bu kadardı.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İyide tek cyberpunkda öyle diğer değerlere bakarsanız victusun iyi olduğunu görebilirsiniz aynı değerleri alır victus ile
Hocam görmüyormusunuz %1 lik fps yi düşük alıyor yani Drop yiyor frametime i açamazlar tabi dolar kuruna döner yoksa.

tek cyberpunk da öyle değil tüm oyunlarda LOQ önde tüm değerlere bakacaksak frametime a bakın kıl gibi dümdüz gidiyor.

"Victusun iyi olduğunu görebilirsiniz" i gördüm beynime kan sıçradı haberiniz olsun salın şu throttle dan ibaret olan cihazı savunmayın bana şu laneti.

NZXT

80+ Bronze
Hocam görmüyormusunuz %1 lik fps yi düşük alıyor yani Drop yiyor frametime i açamazlar tabi dolar kuruna döner yoksa.

tek cyberpunk da öyle değil tüm oyunlarda LOQ önde tüm değerlere bakacaksak frametime a bakın kıl gibi dümdüz gidiyor.

"Victusun iyi olduğunu görebilirsiniz" i gördüm beynime kan sıçradı haberiniz olsun salın şu throttle dan ibaret olan cihazı savunmayın bana şu laneti.
PL1 in etkisine girinceye umarım bu yorumları bana yapabilirler
1710606273897.png

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
paranız var ise alın hocam ne diyeyim çünkü R7 7840hs ile sorun yaşama ihtimaliniz daha az her cihazda sorun yaşanabilir unutmayın bunu.

PL1 in etkisine girinceye umarım bu yorumları bana yapabilirler
Alıntıyı görüntüle
Throttlestop AMD dede çalışsa gözlerine sokacağımda HWinfo gösteriyor sadece ondanda anlamıyolar anlasalardı karşımıza geçip victusu savunmazlardı.

şunuda söyleyeyim her türlü throttledan yiyor EDP olarak çünkü bakın sarı yani yemiş ama şuan yemiyor demek kırmızı hayla yiyor demek yani olduğu yerde bile limit yiyor cihaz ısınmıyor diyenlerde şuraya gelsin "ya abi throttle falan yiyorda ısınmıyor yaaa intel olasada ısnımıyor sadece fazlaca throttle yiyor" diyenlerde bir gelsinde baksın ne yazıyor "Thermal"

kabalaşmakda istemiyorum ama anlaşılan dil bu, bu forumda.

NZXT

80+ Bronze
paranız var ise alın hocam ne diyeyim çünkü R7 7840hs ile sorun yaşama ihtimaliniz daha az her cihazda sorun yaşanabilir unutmayın bunu.

Throttlestop AMD dede çalışsa gözlerine sokacağımda HWinfo gösteriyor sadece ondanda anlamıyolar anlasalardı karşımıza geçip victusu savunmazlardı.

şunuda söyleyeyim her türlü throttledan yiyor EDP olarak çünkü bakın sarı yani yemiş ama şuan yemiyor demek kırmızı hayla yiyor demek yani olduğu yerde bile limit yiyor cihaz ısınmıyor diyenlerde şuraya gelsin "ya abi throttle falan yiyorda ısınmıyor yaaa intel olasada ısnımıyor sadece fazlaca throttle yiyor" diyenlerde bir gelsinde baksın ne yazıyor "Thermal"
Lafı anlamak istemeyene hiçbir şekilde anlatamazsın. Yok bunların amacı victusu gömdürtmemek açık ve net. Yok arkadaşlarıma aldırdım mükemmel felan. Bırakın şu işleride gerçeklere odaklanın.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Lafı anlamak istemeyene hiçbir şekilde anlatamazsın. Yok bunların amacı victusu gömdürtmemek açık ve net. Yok arkadaşlarıma aldırdım mükemmel felan. Bırakın şu işleride gerçeklere odaklanın.
hocam diyorum ki 8 tane cihazı baz aldım 8 kişiyle beraberiz diyorum adam hayla bana "senin cihazında problem var" diyor yani dying light da ana menüdeyim 80 derece ben ne diyeyim ki şimdi sevdiğimde bir oyun fazlaca oynarım bir drop, stutter ne varsa oluyor oyunda hele ki optimizasyonu berbat bir oyunda geleyim drop dan yürüyemiyorum yada gidemiyorum örneğin City Car Driving ne zaman oynasam ya çöküyor yada komple bilgisayarı kitliyor kapanmıyor 2.pencerede oluşturtmuyor görev yöneticisinden kapatayim.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Toprak
Anladım hocam victus baya kötüymüş aldığımda pişmanım.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,250
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Diyorum ya hocam milletimiz kendi malını övmeyi seviyor bayılıyor hatta adam kendi cihazında throttle yerken bile övmeyi başarıyor yani bu tarz kişilere ne anlata bilirim ki "Anladım hocam victus baya kötüymüş aldığımda pişmanım." yazdı arkadaş sonuç ? gene victus önerecek millet dert sahibi olacak ekonomik durumu olmayan adamın tekrar alma şansıda olmaz.

NZXT

80+ Bronze
hocam diyorum ki 8 tane cihazı baz aldım 8 kişiyle beraberiz diyorum adam hayla bana "senin cihazında problem var" diyor yani dying light da ana menüdeyim 80 derece ben ne diyeyim ki şimdi sevdiğimde bir oyun fazlaca oynarım bir drop, stutter ne varsa oluyor oyunda hele ki optimizasyonu berbat bir oyunda geleyim drop dan yürüyemiyorum yada gidemiyorum örneğin City Car Driving ne zaman oynasam ya çöküyor yada komple bilgisayarı kitliyor kapanmıyor 2.pencerede oluşturtmuyor görev yöneticisinden kapatayim.
Gerçeklerin yalana ihtiyacı yoktur, burda çocuk felan mi kandırıyoruz biz anlamadım. 100 kere anlattım adama şu limit olayını ısrarla bana hala kendi cihazını savunuyor. Limit olan bir cihazdan nasıl bir şey bekliyorsanız. Dediğim gibi böyle kişiler yüzünden saldım ben artık tartışmaya girmeyi. Boşa vakit kaybı. Sizin cihazınızda ne gibi sorun olabilirki, böyle kesin konuşuyorlar anlamıyorum. Size göre o zaman windowsda yalancı. Görev yöneticisi değerleride yalandan ibaret, throttlestop ta yalan. Devam etsinler böyle düşünmeye, biri laf anlamıyorsa sal zorlama kendini abi tavsiyesi.

Top Bottom