Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo loq alarak hata mı yaptım?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Hocam o zaman bu kadar takacak bişey yok bu fiyatta en iyisini aldım çok takılmamak lazım hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Garantiyi bozuyor sanırsam.
Termal macun yenileme HP de bozmuyor acerda da bozmuyordur heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bı arkadaş sıvı metal uygulamıştı victusa bozulmamışti garanti kabul etmişlerdi aceri bilmiyorum tabi

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Termal macun yenileme HP de bozmuyor acerda da bozmuyordur heralde
Hayır hocam sıvı metal bozuyor sanırsam thermal pad değiştirmekde bozuyordu herhalde yani sizin değiştirip bir parçayı arızaya sebebiyet verirse garanti bozulur.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Hayır hocam sıvı metal bozuyor sanırsam thermal pad değiştirmekde bozuyordu herhalde yani sizin değiştirip bir parçayı arızaya sebebiyet verirse garanti bozulur.
Acerda öyle olabilir bilmiyorum.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Hocam o bütçede iade edip daha iyi performans alabileceğin bir laptop yok ki
Nitro 16 4060 43k
Victus 16 lar çok daha fazla limitli

4050li almak zaten makul değil

@Ruffian @yasincaglar loq daki limit konusunu tam açıklayabilir misiniz oyunlarda victustan fark ı yok mu?
Var tabi ki attığım ekran görüntülerini görmediniz herhalde fanboylara bakmayın sırf onlar yüzünden profil fotoğrafımı değiştirdim.

Emsal

80+ Silver
Var tabi ki attığım ekran görüntülerini görmediniz herhalde fanboylara bakmayın sırf onlar yüzünden profil fotoğrafımı değiştirdim.
İşte fark nedir merak ediyorum hocam tam açıklarsanız daha iyi olur bence alttaki arkadaşın dediğine göre ise oyun oynarken fark yok
Victus 16 ya bu yüzden o kadar çamur atıldı. Ha loq kadar iyi değil olamaz zaten gerek slotlar, gerek ekran, gerek kontrol center. Ama benzeri durum oyunlarda loqda oluyor. Herkes loqun bu konuda iyi olduğunu düşünüyordu FPS değerleri gayet iyiydi ki iyi zaten. Ama anladık ki victus 16 dan bı farkı yok ki bı farkı olmaması kötü bişey değil. Bu durum o kadar kötü o kadar abartılacak bir durum değil HP ninde Lenovonunda mühendisleri bu konuda iyi çalışmışlar. Ha yinede başta saydığım nedenlerden dolayı her zaman loq daha iyi. tabii ki HP de bu limit ekran kartı yüke girmese bile olduğu için render performansı kötü etkileniyor loq a göre. Ama bir gamera göre loq la victusun limiti fark etmiyor.

Umarım yanlış anlatmamisimdir anlatmak istedigimi :)

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
İşte fark nedir merak ediyorum hocam tam açıklarsanız daha iyi olur bence alttaki arkadaşın dediğine göre ise oyun oynarken fark yok
Fark ediyor kesinlikle Frametime Dolar kuruna dönüyor limit yüzünden LOQ larda abartılacak bir limit yok ve 450H gibi işlemcilerde olur bu çoğunlukla kalite farkı her daim var FPS farkıda var adam 20 fps fark takıyor bana aynı sistem ile nasıl fark yok dropları diyemiyorum bile yere čakılıp geri kalkıyor.

Emsal

80+ Silver
Fark ediyor kesinlikle Frametime Dolar kuruna dönüyor limit yüzünden LOQ larda abartılacak bir limit yok ve 450H gibi işlemcilerde olur bu çoğunlukla kalite farkı her daim var FPS farkıda var adam 20 fps fark takıyor bana aynı sistem ile nasıl fark yok dropları diyemiyorum bile yere čakılıp geri kalkıyor.
Loq da drop yemiyor o zaman diyorsun değil mi hocam

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Hocam victusta drop yemiyorum açıkçası

Hatta %1 değerleri loq ile nerdeyse aynı?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,204
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Hatta %1 değerleri loq ile nerdeyse aynı?
Hocam deli gibi drop yiyorum isterdeniz frametime imi cs 2 yi geri yükleyip atayim hayla neyin kafasındasınız ?

Emsal

80+ Silver
Hocam drop yemeyen yemiyordur ama yiyenler de var anlaşılan direk kendisi yiyormuş ruffian ın konusunda var benim merak ettiğim kısım burası idi demek loq limit ayarları ve malzeme kalitesi ile drop kolay kolay yemiyor çünkü karşılaşmadım hiç böyle bir şey söyleyenle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,635
Son üye
novain
Top Bottom