Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo loq alarak hata mı yaptım?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
İ5 rtx4060 lenovo loq aldım fakat işlemci ve ekran kartı aynı anda yüke bindiğinde işlemciyi sınırlıyormuş sanırım geri iade mi etsem?

Ya yok, fiyatına göre en iyisini aldın.

Zaten o dediğin durum normal şartlsrda olan bir şey değil bu donanımlar aynı anda yüke girmez normal kullanımda.

Emsal

80+ Silver
Hocam oyun testlerinde işlemci 45watt i geçmiyor ki bu adaptör ilçede ispatlaniyor. 230 w adaptör ikisinide tam güçte besleyemez.
O zaman onun da konusunu açıp testlerini yapsınlar bence hocam HP victus neden alınmaz tarzı bir konuda loq a açsınlar :) sadece render da fark ediyor diye mi victus a laf ediliyor

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ekran kartı 115 watt hadi 130 a çıksın. O işlemci de 100 watt görecek bir işlemci değil. 230 watt nasıl yetmeyipte limit yiyecek anlayamadım ben.

1. Si adaptörler üstündeki güç değerini tam olarak vermiyor. Yine konuya hakim mühendislerin anlatımlarıyla öğrendim.

2. Si bilgisayarsa güç tüketen parçalar sadece işlemci ve ekran ksrtı değil. Anakart üzerindeki parçalar ve anakartın kendisi, ekran, klavye, öpücükle çalışmıyor sonuçta.

Ama önemi yok lenovo iyidir. Bir sorun olmaz.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Hocam aynı donanım değil yalnız acer 140 Watt ekran kartı lenovo 100-115
İyide 30 wattlik bir farka niye 100wat adaptör farkı koyuyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam aynı donanım değil yalnız acer 140 Watt ekran kartı lenovo 100-115
Hadi onuda geçtim zaten hesapladigimizda 230 yetersiz geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Victusu da adaptör aynı watt değerinde

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kerim saman
O zaman Acer neden aynı donanimlara 330w adaptör koyuyor
Acerin iddia ettiği ekran kartı 140 watt. Ama bi önemi yok bunların lenovoda sıkıntısızca kullanılabilir. Ürünü iade etsen bile 32-33 bandına ne varki o performansı verecek.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Ben anlamıyorum ki, limitsiz saf güç veren laptopların fiyatları & sıcaklık değerleri ortada.
Victus, LOQ Gibi cihazlarda limit olsa da, olmasa da sıcaklıkları iyiyse bence alınabilir en iyi cihazlar onlardır. ( O Bütçelerde )

Nereden aldın bilmiyorum ama iade etmeyi düşünüyorsan bi kaç gün test et. Sonra edersin. Amazondan aldıysan her türlü iade edersin.

Test etmeden de bakabilirsin, youtube'da videosu fazla fazla vardır diye düşünüyorum.
N11 den aldım hocam iade politikası iyi mi kötü mü bilmiyorum vallahi

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Acerin iddia ettiği ekran kartı 140 watt. Ama bi önemi yok bunların lenovoda sıkıntısızca kullanılabilir. Ürünü iade etsen bile 32-33 bandına ne varki o performansı verecek.
Yok işte hocam zaten bu limit olayı neden bu kadar abartıldi anlamadım. Oyun testlerinde çok bı sıkıntı çıkarmaz renderda fark olabilir ondada zaten Lenovo limit yemiyor. Bu kadar takılmamak lazim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,635
Son üye
novain
Top Bottom