Bumbastik
80+ Bronze
teşekkürlersana da hayırlı olsun![]()
teşekkürlersana da hayırlı olsun![]()
Anakart sorunlarını araştırınca siparişimi iptal etmiştim. Ben de pişman olacak gibiyim 22bine bu ayarda pc yok maalesef
5000 serisinin arefesindeyiz, böyle daha bir çok fırsat olur gibi, onlardan birini kaparız.Anakart sorunlarını araştırınca siparişimi iptal etmiştim. Ben de pişman olacak gibiyim 22bine bu ayarda pc yok maalesef
bende lenovo loq i5 12450hx rtx 4050li 15 ay garantisi olan bir laptopu 21 bin TL'ye buldum adam mesaj at dedi ama daha bir şey söylemedim, 2. el olması beni tedirgin ediyor, aynı şehirdeyiz gider tüm testleri yaparım da yine de 2. elden ürün almak içime sinmiyor.
Hocam valla ben o pcyi 22 bin TL'ye almadığıma pişman oldum diyebilirim, hepsiburada kartı vardı 9 taksite alabiliyordum birde, Rica etsem cs2 low ayarlarda kaç avg fps alıyor test eder misiniz? Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
teşekkür ederim hocam. 150 avg alsa iyiydi ama yine de tatmin edici sonuç1920x1080
144hz
low'a çektim hazır ayarları
aşağıdan da fsr kapattım
80-130 arası aldım
ortalama sanırım 100 fps veriyor
dust 2 ölüm maçı
teşekkür ederim hocam. 150 avg alsa iyiydi ama yine de tatmin edici sonuç
Hem ürün fiyatı yükselmiş hem de kupon tükenmiş. Ürünün altında oluyor kupon, sepette kullanılıyor.Kupon bitti mi ? Nasıl kullanıyoruz?