Lenovo LOQ Laptop alınır mı

Laptop indirimdeydi 34 bin tl idi en son. Ekran kartı watt değeri düşük 65 watt benim de merakımda olan bir laptop bu. Diğer loq modelleri arka çıkıntısından dolayı hoşuma gitmiyor o yüzden victus tercih ettim onda da patlak cihaz denk geldi :) su Asus tur a15 4060 hepsiburada da indirime girse de alsam diye pusuya yatmış bekliyorum :)

Laptop indirimdeydi 34 bin tl idi en son. Ekran kartı watt değeri düşük 65 watt benim de merakımda olan bir laptop bu. Diğer loq modelleri arka çıkıntısından dolayı hoşuma gitmiyor o yüzden victus tercih ettim onda da patlak cihaz denk geldi :) su Asus tur a15 4060 hepsiburada da indirime girse de alsam diye pusuya yatmış bekliyorum :)
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...g&url_src=ios-product-detail&wt_inf=affiliate bu nasıl hocam?

Dostum ben sana söyle özetleyeyim. Bence loq güzeldir ama benim bu hayatta oynadığım tek oyun ets 2 cocuklugumdan beri oynarım yaşım 34 1 çocuğum var hala hafta sonu cumartesi geceleri 1 saat oynarım ve loqlarin testini izlediğimde fps yüksek ama etraftaki ağaç ve geçişler takıla takıla gidiyor. Asus hp testlerinde böyle birsey yok. O yüzden loq a hiç girmedim.
Loqu almamamdaki 2. Sebebi bu 1 tasarım klavye ve arka çıkıntısı
2 ise bu bahsettiğim olay. Artık al iade etme yapmak istemiyorum. O yüzden Asus u bekliyorum. Asus çok diyenler de var bir önceki bilgisayarım asustu masallah taştı sattım alan dua ediyor öyle söyleyim.

hocam o da 46k az değil ki

36 ya düşer mi acaba ya umarım düşer

Geri