JackRyan
80+ Silver
hocam laptopu kullandım ve daha önce de %100 srgb laptop da kullandım yine lenovonun aradaki farkı anlayamıyorsunuz zatenŞeytan dürtüyor fakat %45 srgb şeytanı kovuyor
çok iyi fiyat bu fiyata asus tuf 4050 filan satıyorlarÜrün: https://app.hb.biz/JYaLTnmAqqIc
Laptoplara özel 1k daha indirim var mük fiyata düştü
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben anlıyorum cidden kırmızıyı kırmızı maviyi mavi gibi gösteremiyor 45srgb 4060 laptop bakıyorum uzun zamandır kampanya yakalayabilirsem %100srgb alıcam yoksa bende alıcak gibiyim loquhocam laptopu kullandım ve daha önce de %100 srgb laptop da kullandım yine lenovonun aradaki farkı anlayamıyorsunuz zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok iyi fiyat bu fiyata asus tuf 4050 filan satıyorlar
eğer çok takıyorsan nvidia ekran ayarlarından rengi iyileştirebiliyorsun ha şöyle bir şey de var sen %100 srgb laptop alıcam derken diğer şeylerden ödün vermiş olursun malzeme kalitesi soğutma gibi ben de bu ekran olayını kafaya takmıştım ama profosyonel editör değilsen o kadar farketmez ayrıca ekranı %65 srgb diye biliyorum ben almadan önce araştırmıştım %45 ntsc %65 rgb kamutuna denk geliyorHocam ben anlıyorum cidden kırmızıyı kırmızı maviyi mavi gibi gösteremiyor 45srgb 4060 laptop bakıyorum uzun zamandır kampanya yakalayabilirsem %100srgb alıcam yoksa bende alıcak gibiyim loqu
Hocam ben anlıyorum cidden kırmızıyı kırmızı maviyi mavi gibi gösteremiyor 45srgb 4060 laptop bakıyorum uzun zamandır kampanya yakalayabilirsem %100srgb alıcam yoksa bende alıcak gibiyim loqu
8GB RamACER Nitro5 Intel Core I7-12700h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Dos 15.6" Gaming Laptop Nh.qm0ey.004 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro5 Intel Core I7-12700h 8gb 1tb Ssd 8gb Rtx4060 Dos 15.6" Gaming Laptop Nh.qm0ey.004 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunu alabilirsiniz 100 srgb ekranlı
8GB Ram
8gb ram eklersin ama ekranı değiştiremezsin böyle şeylere takılmayın artık illallah ettim yahuu.8GB Ram
ekran boyutu küçük hocam 16 ve üzeri alıcam görmüştüm bu modeliBen tercih etmezdim hocam arkadaş özel olarak 100 srgb ekranlı istiyor 8 GB RAM 1000 TL onu da ekler üstüne
Yukardaki loq da 15.6 hocam dikkatinizden kaçmasınekran boyutu küçük hocam 16 ve üzeri alıcam görmüştüm bu modeli