Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo R25i-30 / 180 Hz 0.5 ms IPS - 3.999 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Aslında çok hassasiyetim yok hocam. Zaten 1 tane ve en köşede test yapmasam farketmezdim bile. Beni en çok korkutan mesele Legionda ölü pikselli veya başka bir sorun ile gelse boşa uğraşmış olacağım ve Amazon gibi çok ilgili olmayacaklar. Amazonda olsa direkt alırdım düşünmeden.
Zor bir soru ama iade edip Legion'a geçmek daha mantıklı olur gibi hocam. 24G2SP modelinde garantisi bitmeye yakın veya bittikten sonra sonra panel sıkıntısı yaşatma ihtimali var. Aynı panel ailesinin eski üyesini kullanan 24G2U modelinde aynısı olmuştu.

1 aydan fazladır kullanıyorum ayni monitor 27 inc olanı usb girişleri var 4 tane 2 hdm girişi 1 dp girişi ses kalitesi günlük kullanımda fazlasıyla yetiyor bas beklemeyin 180 hz sadece 30 dakika kullandırıyor 165 hz standart veriyor parlaklık renk ayarları görüntü ust kalite tatmin edici ayağında pivot özeliği ve telefon tutucu özelik var çok şık duruyor sorusu olan cevap verebilirim
Hocam 30 dkden sonra bir süre dinlendiriyor mu kendini anlamadım o olayı tam

alzisthat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Furkan örnek
O ne kadara düşmüştü hocam bi kaç kullanıcı daha o modelden bahsetti ne farkları var alakaları neler merak ettim açıkcası
Valla 350 cd diye biliyorum parlaklığını üst seviye bir monitör diyorlar kullananlar bunda hem pivot var hemde 400cd parlaklığı var muhtemelen paneli çok iyi ve çok canlı sipariş verdim gözüm kapalı geldiğinde bakıp detaylı bir yorum yaparım. Ama bu fiyata bu özellikte monitör zor bulunur şahsi düşüncem.

Majorkio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan aksoy
Rtx4060 ti sistem var bu monitör uyumlu mu? bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yahya Erbay
Zor bir soru ama iade edip Legion'a geçmek daha mantıklı olur gibi hocam. 24G2SP modelinde garantisi bitmeye yakın veya bittikten sonra sonra panel sıkıntısı yaşatma ihtimali var. Aynı panel ailesinin eski üyesini kullanan 24G2U modelinde aynısı olmuştu.
Anladım hocam. İadeyi oluşturup bunu sipariş edeyim o zaman direkt. İnşallah sorunsuz gelir. Amazon zaten iadeyi onaylar herhalde. Onaylamadığı duruma rastlamadım ben. Çok teşekkür ederim yardımınız için.

DGOSZORT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
dogus ex
ben bu wiev vx2428 arasında kaldım hangisi sizce bu mu wiex mi

Majorkio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan aksoy
1 aydan fazladır kullanıyorum ayni monitor 27 inc olanı usb girişleri var 4 tane 2 hdm girişi 1 dp girişi ses kalitesi günlük kullanımda fazlasıyla yetiyor bas beklemeyin 180 hz sadece 30 dakika kullandırıyor 165 hz standart veriyor parlaklık renk ayarları görüntü ust kalite tatmin edici ayağında pivot özeliği ve telefon tutucu özelik var çok şık duruyor sorusu olan cevap verebilirim
Hocam nvdia ekran kartı bu monitör kullanabiliyormu

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
Mertcan Uysal
Valla 350 cd diye biliyorum parlaklığını üst seviye bir monitör diyorlar kullananlar bunda hem pivot var hemde 400cd parlaklığı var muhtemelen paneli çok iyi ve çok canlı sipariş verdim gözüm kapalı geldiğinde bakıp detaylı bir yorum yaparım. Ama bu fiyata bu özellikte monitör zor bulunur şahsi düşüncem.
Asus ROG Swift PG259QNR Monitörü satıp alıcam Lenovoyu iyi düşünmem lazım o yüzden hocam

ccnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cihan Çınar
Merhaba, tasarım odaklı bir monitöre ihtiyacım var ama çok bütçem yok. %99 sRGB diyor bu monitör için. Benim için uygun olur mu? Hz ms gibi değerlerin benim için önemi yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom