Ürün uzmanı yüksekliğinin ayaklarıyla beraber maksimum 50 cm, minimum 37 cm olduğunu söylemişti, doğrulayabilir misiniz hocam, çok heybetli görünüyor da emin olamadım Masamın yüksekliği raf sebebiyle 43 cm olduğu için bu benim için önemli.Monitörü kurdum.Test edeceğim.Fakat RX 5700 xt ekran kartımı sattım. Şuan ekran kartım yok.Alanya içinde ödünç ekran kartı verebilecek varmı? Test amaçlı.
Darbe almış kargoyu hele ki monitör kargosunu neden teslim alıyorsun? bile bile ladesMonitör geldi. Kutu darbe almış.
Kutunun içi darmandağın olarak geldi. Karambole koyulmuş aparatları. Daha önce aldığım lg kutusu nere bu nere. Şimdi deneyecem monitörü.
Konu açıldı arkadaşlar, deneyim ve yorumlar için buradan devam edebiliriz.Arkadaşlar Monitör kategorisinde "Lenovo Legion Y25-30 Kullanıcıları Derneği" diye bir arkadaş yakışıklı bir konu açsın bence orada toparlanın çok alan var o konu altında ilerisi için de daha temiz bir konu olur şimdi burası satış ve satış sonrası yorumları ile karman çorman oldu.