thebatman
80+
Hava yağmurlu arabada baba'da bugün. Şube evime ters bir yerde mecbur bekliyorum laaaaLa gidip şubeden alsana bende öyle yaptım.Kurye mi beklenir?
Hava yağmurlu arabada baba'da bugün. Şube evime ters bir yerde mecbur bekliyorum laaaaLa gidip şubeden alsana bende öyle yaptım.Kurye mi beklenir?
Video çekmeyi unutma nolur nolmaz.Beyler monitör geldi hdmı yok içinde ve içi korunaklı gelmedi pek bide kutum darbe almış geldi ekranda bişey görünmüyor açıp bakicam şimdi inşallah sorunu yoktur ama satıcı kötü kargolamis
1.8m DisplayPort çıkıyor, ürün uzmanı böyle söylemişti.Beyler monitör geldi hdmı yok içinde ve içi korunaklı gelmedi pek bide kutum darbe almış geldi ekranda bişey görünmüyor açıp bakicam şimdi inşallah sorunu yoktur ama satıcı kötü kargolamis
Aslında satıcı hepsi buradan ama garip içinde HD’m çıkmaması garipBeyler monitör geldi hdmı yok içinde ve içi korunaklı gelmedi pek bide kutum darbe almış geldi ekranda bişey görünmüyor açıp bakicam şimdi inşallah sorunu yoktur ama satıcı kötü kargolamis
Farkı var mı HD’m ile bunun1.8m DisplayPort çıkıyor, ürün uzmanı böyle söylemişti.
DisplayPort'un daha iyi olduğunu biliyorum hocam, detaylarına pek hakim değilim.Aslında satıcı hepsi buradan ama garip içinde HD’m çıkmaması garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farkı var mı HD’m ile bunun
Var ama kitapcikta yazio ya hdmı yazmio yani olması gerekenlerdeAslında satıcı hepsi buradan ama garip içinde HD’m çıkmaması garip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farkı var mı HD’m ile bunun
Doğru diosun kralVideo çekmeyi unutma nolur nolmaz.
Akıl vermek gibi olmasın ilk testleri bu sitelerden yapabilirsiniz hocam;Monitör geldi. Kutu darbe almış.
Kutunun içi darmandağın olarak geldi. Karambole koyulmuş aparatları. Daha önce aldığım lg kutusu nere bu nere. Şimdi deneyecem monitörü.
Başkan fotoğraf video çeker misin ürünün bekliyoruz daBeyler monitör geldi hdmı yok içinde ve içi korunaklı gelmedi pek bide kutum darbe almış geldi ekranda bişey görünmüyor açıp bakicam şimdi inşallah sorunu yoktur ama satıcı kötü kargolamis
Şimdi eve geçiyorum atacağımBaşkan fotoğraf video çeker misin ürünün bekliyoruz da