Akşam bir denerim artık teslim edilmiş benim ki neo g8 ile yanyana koyar bir karşılaştırma yaparım.Teslim edilen arkadaşlar ilk izlenimlerini yazabilirler mi?
Akşam bir denerim artık teslim edilmiş benim ki neo g8 ile yanyana koyar bir karşılaştırma yaparım.Teslim edilen arkadaşlar ilk izlenimlerini yazabilirler mi?
Yeni mi aldınız hocam? Özellikle ikisi arasındaki karşılaştırmayı merak ediyorum.HP Omen 25İ yeni almış biri olarak sırf meraktan satın aldım bende gelmesini bekliyorum
Bekliyorum hocam.Akşam bir denerim artık teslim edilmiş benim ki neo g8 ile yanyana koyar bir karşılaştırma yaparım.
Black friday günü bile böyle düşünmeden neden boş boş yorum yaparsınız anlamam. Bir bak bakalım 1-2 ay sonra o fiyat ne olacak hem herkesin bu monitöre yönelmesinin ana temeli indirimden daha çok bu özellklerde 3999'a monitör olmamasıydı. 24.5" - 180hz - full pivot - ips - 0.5ms - 2x3w speaker.Valla eleştiri olacak ama Abdullah paylaşmasa mevcut satışın yarışı olmazdı. Kağıt üstünde güzel monitör lakin bu ay iyi diyecegimiz monitörler 3-4 k arasında yoğunlukla görüldü. Taş çatlasın 4.5 dan alıcı bulabilecek bı monitör. Ahım şahim bı iskonto söz konusu değil. Alanlara hayırlı olsun.
Eleştiri hocam bu, boş yorum değil. Daha önce de tartıştık seninle ne desem ban yiyeceğim en iyisi haklısınBlack friday günü bile böyle düşünmeden neden boş boş yorum yaparsınız anlamam. Bir bak bakalım 1-2 ay sonra o fiyat ne olacak hem herkesin bu monitöre yönelmesinin ana temeli indirimden daha çok bu özellklerde 3999'a monitör olmamasıydı. 24.5" - 180hz - full pivot - ips - 0.5ms - 2x3w speaker.
Hem lütfen bu kadar kasmayın hepsiburada kolay iade yöntemi ile kapınızdan gelip alırlar.
Düşünmeden ağzına geleni konuşana boşboğaz derler, saçmalanın adı eleştiri olmuş ne hoş dünya.Eleştiri hocam bu, boş yorum değil. Daha önce de tartıştık seninle ne desem ban yiyeceğim en iyisi haklısın
Yeni aldım hocam normalde bugün gelmesi gerekirdi dün verildi kargoya çünkü. Ama belliki bir yoğunluk var şubede bekliyor belki öğlen bir ümit gelir diye bekliyorum olmadı yarın kesin gelir bakalım. İkisini yan yana koyup bir kıyaslama yapıcam gelince.Yeni mi aldınız hocam? Özellikle ikisi arasındaki karşılaştırmayı merak ediyorum.
Bekliyorum hocam.
Bekliyoruz hocam.Benimkide teslim edildi eve geçip test yapıp paylaşırım görüşlerimi
Abi senin monitör de teslim edildi mi videosu ne zamana gelir?Düşünmeden ağzına geleni konuşana boşboğaz derler, saçmalanın adı eleştiri olmuş ne hoş dünya.
La gidip şubeden alsana bende öyle yaptım.Kurye mi beklenir?Yeni aldım hocam normalde bugün gelmesi gerekirdi dün verildi kargoya çünkü. Ama belliki bir yoğunluk var şubede bekliyor belki öğlen bir ümit gelir diye bekliyorum olmadı yarın kesin gelir bakalım. İkisini yan yana koyup bir kıyaslama yapıcam gelince.
Ben sizden biraz geç aldım cumartesi teslim gözüküyorBekliyoruz hocam.
Abi senin monitör de teslim edildi mi videosu ne zamana gelir?
Ben bile Antalya'dayım.Nasıl bana daha önce geldi anlamadımBen sizden biraz geç aldım cumartesi teslim gözüküyor